aneczkaa
Fanka BB :)
Witam się i ja popołudniowo
dzis pospaliśmy do 10:40jak wstalam to nie wierzylam, ale poźno poszłam spac bo nadrabialam zaleglości z Greys anatomy i w przemeblowanej sypialni strasznie sie kręciłam, a poźniej co chwila cos a to sniadanko, a to obiadek a to ogarnąć trzeba, wszystko dzisiaj w poźniejszych godzinach. I wszystko sama bo m dzisiaj ząbek pobolewa i lekko nie w sosie
więc juz w droge nie wchodzę.
Aneczka ale smaka narobilas tym ciastem daj znać z jakiej to firmy bo mi tylko ciasta z paczki wychodza więc może i ja chętnie zrobię.Aneczko a kiedy bedziesz wysylac paczke??
Dzoana wszystko przed Toba
Ja jutro mam wizyte, wiec m ma dziś bojowe zadanie- depilacja na samą myśl się cieszy bo chyba ma nadzieję,że przy okazji coś mu skapnie:-)
CRUMB CAKE dla tesco
tescowa mieszanka
Zobacz załącznik 462139
jeśli chcesz z buteklką to wyślę pod koniec tyg bo czekam na preparat jeden .. nie było tego co zawsze i zamówiłam inny i jest do doooooopy więc czekam na ten co zawsze zamawiałam i będzie ok wtorku u mnie
Ostatnia edycja:

jak wstalam to nie wierzylam, ale poźno poszłam spac bo nadrabialam zaleglości z Greys anatomy i w przemeblowanej sypialni strasznie sie kręciłam, a poźniej co chwila cos a to sniadanko, a to obiadek a to ogarnąć trzeba, wszystko dzisiaj w poźniejszych godzinach. I wszystko sama bo m dzisiaj ząbek pobolewa i lekko nie w sosie
więc juz w droge nie wchodzę.
- depilacja na samą myśl się cieszy bo chyba ma nadzieję,że przy okazji coś mu skapnie:-)