• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem po odwiedzinach teściowej na szczęście nie długo była ale oczywiście dogryść musiała bo jeje córusia idzie rodzić do innego szpitala niż ja i tamten szpital jest okropny bedę żałowała i wogóle ale ja w tym szpitalu co ona teraz idzie to Nastke rodziłam i jak rok ponad temu jej mówiłamże tam jest ok to mi mówiła że napewno nie bo ona wtedy w innym jeszcze rodziła wariatki dwie:wściekła/y: Marta-a mężowi powiedz że na płocie pisało dupa a jak ktoś chciał pogłaskać to sobie drzazge wbił takie głupoty mówi powiedz mu że ty z kolei wyczytałaś że mąż ma pomagać żonie i jej nie denerwować i w ciąży przysługuje lenistwo:-)

Dokładnie Marta zgadzam się z Anaber ja na całe szczęście nie mam z m takich problemów on jak by mógł to by mnie na rekach nosił zwłaszcza w okresie ciąży a już nie wspomnę po porodzie, ja mam dwoje dzieci a nigdy do nich nie wstawałam to znaczy m w nocy wstawał przewijał ja tylko karmiłam on brał do odbicia i odkładał do łóżeczka mimo tego że on pracował a ja nie więc nie mam na co narzekać

Anaber oj tak faceci mogli by rodzic ciekawe jacy mądrzy by byli
Aneczka dobre hi hi tak mu powiem !
Wiolka dobrze ze teściowa nie była długa, nie przejmuj się nią chyba już się nie zmieni...
Aga to zazdroszczę u mnie na pewno tak nie będzie choć też chciał i chce tego dziecka, mogę wam już teraz śmiało powiedzieć że w nocy nie wstanie ale to co jak będzie marudził to go wygnam do drugiego pokoju i już

Marta-ona sie nigdy nie zmieni dlatego ja wole nie mieć z nia kontaktu i mieć spokój Nastka zadowolona po urodzinach jeszcze w sobote ma przyjechać siostra męża:dry:jakoś przeżyjemy oczywiście moja teściowa jak sie dowiedziała że u nas jest mój brat to a z dziećmi to chwili spokoju nie hałasują brudzą a ja mówie a córka eweliny nie hałasuje i nie brudzi?!tylko jej córcia i jej tamta wnusia są cacane :angry: Aga-to dobrze ze masz takiego cudownego męża masz na kogo liczyć

Marta u mnie ok.Wróciliśmy z placu zabaw,zjedliśmy i przeglądam ogrody.

Ty się nie przejmuj mężem...Nie wolno jeździć i już a Ania świetnie powiedziała...o SPA.
Ja to się bałam nawet spacerować w drugiej ciąży po doświadczeniach w pierwszej.

no i d...a z roweru, bo zaczęło lać...

Marta - Ty się w ogóle swoim M nie przejmuj! ja bym w życiu na rower nie wsiadła, dlatego kupiliśmy go dopiero teraz, ale jak tylko zobaczę 2 kreski to pójdzie w kąt. Olej takie gadanie...o ile w ogóle jesteś w stanie, bo to się łatwo mówi

Aneczko - bez pośpiechu, ja cierpliwie poczekam :)

wiolka - znowu dla Ciebie Teściowa-najlepszy demotywator – Demotywatory.pl

ciężaróweczki - ja się w ogóle czujecie?

gosiulku - zazdroszczę ogrodu! pochwalisz się fotkami?:)

reklama
Anisiaj ja się czuję dobrze tylko zaparcia mam takie że czasami ryczę na kibelku ale jem suszone śliwki, jak za dużo chodzę to mnie nogi bolą i kręgosłup, czasami też mnie coś żga w boku a tak poza tym to oki.

Powiedzcie kiedy dziecko w brzuchu zaczyna słyszeć ? bo wszędzie co innego piszą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry