• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczynki jade do mamy sama autem trzymajcie kciuki zebym sie nie rozbiła Boże boje się ale muszę zacząc sama jeździc bedę o 15 jak dojadę eh

Witam gwiazdeczki

Anisiaj
dziekuję :)
Aneczko tez czasami mam takie tornado :tak: powodzenia

MartaSx no to szerokiej drogi :happy:

Ja dzis trochę lepiej spałam, ale budziłam się i sie kreciłam. teraz zrobiłam porządek w notatkach i kurcze wypadałby się sie trochę pouczyć bo w środe ten cholerny egzamin bleeeee. Dziś nawet spokojna jestem przed wizyta.

anisiaj tak poprostu mi sie napisało ;) hehehe jeśli chodzi o naukę to problem polega na tym,ze mi sie nie chce i chyba nikt ani nic mnie nie przekona :-p co ma być to bedzie a narazie sklejam listę bo dzis jade do hurtowni tylko jescze ten cholerny Zus mogłby mi przelac łaskawie kase.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczynki! Melduję się:-) Wróciliśmy cało i zdrowo. Weekend minął mega szybko ale jak przyjemnie. Odwiedziliśmy zoo i ogród botaniczny ale i tak dzieciom najbardziej podobały się placyki zabaw:-)
Marta szerokiej drogi!
Anisiaj jak ogarniesz u siebie to zapraszam do mnie:)) bo też wypadałoby posprzątać, ale też mi się nie chce. A jeszcze pogoda do bani i chyba ciśnienie spada bo usypiam

witam porannie :-)

ale dzisiaj będzie senny dzień. U mnie pada i jest zimno... chwila ulgi od słońca i upałów.
marta szerokiej drogi !!!
anaber na wizycie na pewno będzie OK !!!! pogoda chyba sprzyja nauce??? :rofl2:

anisiaj no to życzę dużo siły do porządków...

dzoana miłego dnia w pracy
6 mamo trzymamy kciuki za ewelinę :) pisze dzisiaj rozszerzony polski ????

aneczka
ciasto w łóżku ? hahahahahahaha urocza jest Amelka :-)

justi ja też byłam w zoo wczoraj. :-D

ja chyba zamiast kawy idę na spacer z psem... kurcze... nie chcę pić codziennie kawy, a normalnie oczy mi się zamykają :/

anisiaj kurcze raz płaca prze terminem konczacego się zwolnienie a raz jak chce nie kumam ich, zwolnienie skonczyło mi się wczoraj i już w piątek powinnam mieć kase ale dupa dziś whodze na konto a tam ni ma :wściekła/y: wkurza mnie to bo raty mam do płącenia do 5 kazdego miesiąca i narazie czekam bo nie mam za co zapłacić.

bietka no problem w tym,ze przy takiej pogodzie jeszcze bardzie mi sie nie chce :-p a co do kawy to kup sobie bezkofeinową, ja piję jedna dziennie zwykła ale też nie mocna i dwie takie bezkofeinowe albo inkę. ja tam po kawie nie czuję sie lepiej ale brakuje mi tego smaku a bezkofeinowa mozna oszykac ;-)

reklama
justi - obawiam się, że zabraknie mi sił na dokończenie naszego bałaganu, a co dopiero mówić "rozpęd"...;)

anaber - widzisz, jak Ty byś się spóźniła do nich, to byś płaciła kary, a oni mogą wszystko...

bietka - siły, albo pomocnika przystojnego latynosa mi życz ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry