• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Suonko fajnie że jesteś, kurcze to masz jednym słowem mówiąc zapieprz
Scoti ja ja przed ciążą ważyłam 55kg a teraz mam jeszcze plus 3 kg zobaczymy jak będzie

Gosiulek trzymam kciuki żeby ból przeszedł

Bobo dasz radę ja jestem w dalekiej du…pie bo z gimnazjum się nie odzywają może to i lepiej bo jest szansa że zadzwonią żebym odebrała gotowe wypełnione…

6mamo &&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki za córcie

Anisiaj kochana ja Ci powiem tak nic na siłę- jeśli nie czujesz się gotowa nie jedź chodzi o Twoje dobro! Trzeba myśleć czasami o sobie

reklama
Marta już przeszło.Mąż kupił mi tabletki które nawet pomogły.Super że się odważyłaś i dobrze Ci poszło:tak:
Aniu sliczne.Wiesz że i mnie zainteresowała ta metoda.Oglądałam trochę materiałów i musze spróbować zrobić coś.

Gosiulek dzięki ale miałam takiego stresa a w sumie nie było tak źle nawet mi sie podobało hi hi hi i stwierdzam że lepiej mi sie samej jeździ niż z m ;-)

marta, no to gratulacje, teraz już pójdzie z górki !!!!!!!!!!! och ja lubię jeżdzić autkiem i być niezależna :))))

anaber ja nie lubię zbożowej, a chodzi o to, że jestem jak "śnięta ryba" i chyba brakuje mi jakiegoś pobudzacza... nie chcę ładować w siebie kofeiny co dzień :/ mi najlepiej smakuje jakieś pyszne latte w kawiarni a w domku jacobs cronat gold rozpuszczalny z mleczkiem :)

anisiaj, więc jak ??? był ten latynos i pomógł Ci ??? :-) kochana co do wyjazdu do teściów, to zrób jak serce podpowiada. Ja bym nie pojechała ( ale to tylko Twój krótki opis sytuacji, więc nie mogę do końca na 100\% się wypowiadać ). Wiem jakie to bolesne i po takim wyjeździe rozdrapana rana będzie bolała... ja nie mogłam długo patrzeć na dzieci i szczęście innych osób... ciągle pytałam "dlaczego inni mogą a my nie..." czas uleczył rany, ale leczyliśmy je z m raczej w samotności...
Kochana decyzja należy do Ciebie, jeśli masz w sobie na tyle siły by bawić się z małymi patrzeć na jej ( przepraszam za określenie) brzuch, to OK- jedź, ale jeśli Ty teraz płaczesz, to co będzie w weekend ??? hmmmmmmmmmmm ..... ciężka sprawa... pogadaj z m.... może on doradzi

suonko ale to już blisko ..... jeju pamiętam swoje oczekiwanie na ślub :-) świetna sprawa, fakt na nudę nie można narzekać i trochę nerwów też na pewno macie :-)

scotland jakby to powiedzieć waga będzie szła w górę, a nie w dół :-p przyrost jest jak najbardziej normalny .... nie martw się :-)

6 mamo
jak córa ??? wróciła już ??? jak jej posżło ???

Bietka no właśnie chodzi o niezależność
Anaber ja lubię kawę zbożową ale teraz sobie kupiłam Ricore ( tak to sie chyba pisze) nawet dobra i piję sobie co dziennie małą filiżankę na pół z mlekiem bo mam niskie ciśnienie 90/60 za każdym razem jak mi gin mierzy

anisiaj ja tez bym pojechala a gdyby mi się cos nie podobało to poprostu bym powiedziała ale zrobisz jak ci serce podpowie.

MartaSx no widzisz trzeba wierzyć w siebie :tak:

Dobra dziewczynki ja zmykam szykuje sie na wizyte, ladna pogoda więc przejade się autobusem a odbierze mnie m. trzymajcie się odezwe się po wizycie.paaaa :happy:

jakbym pomyślała wcześniej to mogłam porobić pudełka na różaniec dla dzieci pierwszokomunijnych :) lub pudełka ze szczęściem dla maturzystów ...

reklama
Aneczka bardzo dobry pomysł z tymi podziękowaniami dla gości i winietkami. Jestem teraz troszkę w tym temacie i czegoś takiego jeszcze nie spotkałam. Pełno jest gipsowych aniołków i innych zapychaczy szuflad, a takie pudełeczko zawsze się może przydać na jakieś drobiazgi i będzie świetną pamiątką ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry