• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj statystyka?? hmmmm a co to takiego ????? ( zart) hihihi Kochana u nas tego przedmiotu nie bylo i nie ma na studiach wiec jestem usprawiedliowna hihi

reklama
Anisiaj ja umiem statystykę i rozumiem ją tylko mi chodzi o to co mam zrobić z gotowymi ankietami jak to zebrać do kupy mój promotor kazał mi wyrysować wszystko na dużej kartce :szok:
Bobo ja miałam statystykę na 2 i 3 roku a na 4 miałam logikę i tez zadania - ale zdałam
Anaber to super - mi mama dziś dała kasę żebym tak to powiedziała " kup jakieś śpioszki małemu tylko ciepłe bo urodzi się na zimę " hi hi nawet ona czuje że to chłopak.

A co do zrzucania kalorii Anisaij najlepszy jest jest wiesz co seksik ;-)

Ostatnia edycja:
baby moje! (Marta i Bobo) jak będziecie miłe ;) to Wam ciocia anisiaj podpowie jak to zrobić :) i nie żadne kartki, ale programy statystyczne, które liczą to w mig (np. SPSS)

bietka - to ja z tym panem schudnę, ale nie wiem czy posprzątam ;P ja teraz katuję zdrowe jedzenie, ale chyba 3 tyg mi nie wystarczy, a na tym weselu będzie połowa mojego roku ze studiów, kiedy byłam 2 rozmiary mniejsza, a mój M "wybrał mnie spośród milionów" ;) (no dobra, spośród 120 innych w niego wpatrzonych studentek psychologii;))

p.s. kto chce być fajny i polubić fan page mojego bloga zawodowego?:P

Aneczko to świetny pomysł,masz dar jak mało kto:tak:
Bietka moje dziewczę wróciło zadowolone i mówiło,że było coś na temat IIwojny światowej i holokaustu i coś jeszcze,a ona to lubi.
Dziewczynki no i dała sobie zrobić fotkę tego tatuażu,jak mi się uda,to jeszcze dziś wstawię.
Anaber ale jajca,hehe ja słyszę ''łap,łap dupę'',dzięki kochana:-D

Ostatnia edycja:
reklama
jeju, umrę...przepraszam, ale kto w XXI wieku rysuje na kartce jak są takie programy statystyczne? na kartce to się rysuje modele, a to już macie (przynajmniej Marta ;)). jak będziecie już miały dane, a ja będę miała czas (bo moj dr leży i kwiczy), to walcie jak w dym, pomogę Wam z czystego dobrego serca :)

anaber, bietka - tak bez jaj, ale ja jestem na głodzie ponad 2 miechy! :( niech to plamienie się już skończy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry