• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Chyba tak choć z tymi testami to może być pewna prawda ale kto wie.
I jest tego dużo więcej...:-D
Wiem,że dziewczyny w szpitalu piły mleko. Mogdały :-Dprawdopodobnie pomagają też.

A mi niedobrze.bllllleeeee Zjadłam kasze Kacpra.
Idę pod prysznic.Dzieć śpi.
Chciałąm wczoraj sobie obejrzeć film Foster ale przez tę durną sytuację nie mogłam.Dziś nie ma męża i d...a.

Ostatnia edycja:
Bobo ja też miałam pokręcone cykle i wg om termin mam na 9 listopada a wg usg na 3 listopada ale to jest do czasu bo maluch rośnie a oni z usg obliczają wg wagi i wzrostu malucha i tak jak Marta pisze że jej mały jest już starszy niż na suwaczku co świadczy o tym ze nadrobił swoje im wcześniejsza ciąża tym większa różnica między om a usg a im wyższa tym dziecko wieksze i termin się skraca.
Lekarze po to liczą termin z om bo ciąża ma 40 tygodni od om +/- dwa tygodnie właśnie ta różnica. Nie wiem poprawcie mnie jak coś źle pisze ale tak mi gin tłumaczyła bo ja tak miałam 2 razy zaszłam w ciążę bez okresu
Gosiulku ale ci dobrze było bez zgagi

Ja wrócilam do domu mamy ostatnią pieczatke tylko ten ksiądz jakiś taki dożarty nie wydał m aktu chrztu bo on dla narzeczonych przyjmuje w piatki baran!!!!!!:wściekła/y: teściowa moja sobie wymyślila żebyśmy zaprosili jej koleżanke ktorą ku...wa widzialam dwa razy u niej w sklepie dewotka następna:wściekła/y:i jeszcze powiedziala m że jak nam dadzą koperte to zostanie dla nas po...bana łaski robi ze od gości prezent nam przekaze:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry