• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta-nie no cośty we wrześniu musimy jechać do zakopanego na operacje kręgoslupa wcześniej jej plecki operowali co pół roku ale ostatnia operacja nie bradzo poszła po naszej myśli miala komplikacje maly krwotok i lekrza bali sie jej po pół roku znowu operować więc powiedzieli że zrobimy dłuższą przerwe żeby doszla do siebie a takich operacji na sam kregosłup powinna mieć co pół roku do póki nie przestanie roznąć Bobo-nie ma chyba nic gorszego jak dzieci cierpią ale niestety czasem tak jest nie placz nie denerwuj nam Julki:-)

reklama
Hej Dziewczynki! mnie się dzisiaj strasznie nic nie chce. Wczoraj byłam z Kubim w Realu i wybrał sobie książeczki, mam nadzieję że będzie taki mol książkowy jak ja:) i od rana ledwo oczy otworzył krzyczy: "mama czitaj" i w kółko przerabiam książkę o koparce i strażaku:)
Wiola, biedna ta Twoja dziewczynka :( Jak Kubcio cierpi to mnie się serce kraje :(
Marta mnie na ból bioder troszkę pomagało jak podkładałam na noc koc do spania, ale nie za wiele to dawało:-)
Anaber, gotowa teraz Ty????:) bo Twoja kolej:)))))
Dzoana 100 lat!!!!!!!!! i spełnienia tych najskrytszych marzeń!!!!
U nas pewne postępy nocnikowe:)

Justi wiesz co ja dostałam od siostry dużego rogala ale nie mogę się przyzwyczaić na nim spać bo z reguły nie śpię na poduszce i mi za wysoko

SMS OD WIOLKI - idę z Nastką usunąć mleczny ząb trzymajcie kciuki

justi wiem i czuję już ten ciężar na swoich barkach i Wasze spojrzenie na moją osobę :-D pisałam na grupie prośbę o podanie nr tel. do Ciebie do Agi,i Scoti bo jak będę w szpitalu to chciałabym wszystkie poinformowac :tak:

Wiolka jesteś silną kobietą podziwiam Cie :tak:

Marta ja sobie nie wyobrażam spania bez rogala mam takiego 170cm i tylko na nim śpię nie potrzebuję nic więcej :)

No to trzymamy kciuki za Nastkę :tak:

Wiolka musisz Nastce załatwić gdzieś pudełeczko na ząbki :) cicia anaber gdyby nie była na zwolnieniu to by wysłała ale tak niestety nie mam dostępu:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry