• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka ale masz dzielne Słoneczko!!!
Bobo ja też bym była zła i twoje ofoszenie jest jak najbardziej uzasadnione.Kurczę czasami mój m zachowuje się tak,że ja się czuje wtedy jakbym miała siedmioro,a nie sześcioro dzieci:wściekła/y::szok:.Hehe gdzieś czytałam,że faceci to błąd natury.

A tak poza tym dziś na późną kolacyjkę kaszaneczka podwędzana z bułeczką.

Jestem musialam ją umyć i położyć do łóżka bo jest zmęczona bała sie bo cala dolna warga jej "skakala" ze strachu ale ale ją uspokajaliśmy ja sie balam znieczulenia ze jak zobaczy igle to koniec a pani jej posmarowała takim żelem znieczulającym a dopiero później wbiła znieczulenie i wytlumaczyła jej ze zrobi jej warge zajączka:-Dona sie nie skapła bardzo wytzymala pieronica jest jesteśmy z niej dumni teraz jestem pewna że jak kiedyś pójdziemy usunąć ząb to bała się nie będzie bo wie jak to wygląda a ona sie boi czegoś czego nie zna

Marta-teraz leży na łóżku i ogląda tyn turbo z A opowiadamy jej o wypadku który widziala i widziala jak ktoś we worku leżał i zaczął sie temat śmierć temat ciężki i temat rzeka dla niej ale jak pyta to jej tlumaczymy:baffled: mamy za sobą jeszcze tylko zabieg w sobote i jutro mam kupić pisaki zebyśmy robily grafitti na gipsie bo jej obiecałam a polowe mamy za sobą na czas wakacjii,teraz czeka na wróżke zębuszke a ja nie wiem co ta wróżka jej ma przyniesc:eek:zastanawiam sie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry