A
anaber
Gość
Bietko przeciez to normalne i logiczne ,ze dla wlasnego dziecka chce się jak najlepiej. I ja doskonale wiem,ze jestes najlepszą mamą na świecie dla swojego szkrabka. I tak Cie podziwiam, ja sobie tak dobrze nie dawalam rady, zanim ja sie ogarnełam z pizamy to była 15, masakra na nic nie mailam czasu. A ty sobie świetnie dajesz radę. i jeszcze masz czas aby z anmi pogadac :* dla mnie jesteś wielka
:*
Tylko wiesz przyjdzie taka zarozumiała pi...zda co jest mądrzejsza od wszystkich i myśli ,ze jak ona urodziła 20 czy 30 lat temu to dalej młode mamy będa praktykowac to co one praktykowąły. a tak nie jest niestety i musza sie z tym liczyć.
Ja żałuję ze poszłam do szkoły rodzenia w ciązy z Igorem strasznie wypaczyły mi mózg i miałam nawkąłdane do głowy ,ze tylko pierś podawac tak nie tak, zero smoczka zero tego , teraz patrzę inaczej i napewno jakies rzeczy sie przydały bo pielegnacja nowordka mi dużo dała ale dużo rzeczy wciskają na siłę. a wiadomo czasy inne jest dużo udogodnień i młade mamy chcą z tego korzystac i ja jest za.
:*Tylko wiesz przyjdzie taka zarozumiała pi...zda co jest mądrzejsza od wszystkich i myśli ,ze jak ona urodziła 20 czy 30 lat temu to dalej młode mamy będa praktykowac to co one praktykowąły. a tak nie jest niestety i musza sie z tym liczyć.
Ja żałuję ze poszłam do szkoły rodzenia w ciązy z Igorem strasznie wypaczyły mi mózg i miałam nawkąłdane do głowy ,ze tylko pierś podawac tak nie tak, zero smoczka zero tego , teraz patrzę inaczej i napewno jakies rzeczy sie przydały bo pielegnacja nowordka mi dużo dała ale dużo rzeczy wciskają na siłę. a wiadomo czasy inne jest dużo udogodnień i młade mamy chcą z tego korzystac i ja jest za.
Ostatnio edytowane przez moderatora: