• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber kochana to już będzie Twoje drugie - super dasz sobie radę :-):-):-):-)

marta moja mama przyjedzie jak m pójdzie do pracy - ja bym nie dzwoniła, ale będzie wojna z m - bo on będzie chciał porady w sprawie tej bilirubiny jutro

wiecie co, zadzwonił mój lekarz - KOCHANY CZŁOWIEK - pytał jak się czuje ... biorę rozwód z |m i wychodzę za mąż za mojego ginekologa - popłakałam się - Kocham Go!!!!!! :-)

reklama
Bietka dasz radę te trochę a później mamcia przyjedzie i będzie lżej troszkę a jutro niech przylezie ta położna i z głowy przynajmniej m spokój będzie ;-) ginekolog rzeczywiście postąpił bardzo ładnie - po prostu człowiek z niego i się martwi... gdzie go znalazłaś ?

Ja zmykam dziewczyny później wpadnę jadę po wyniki badań buźka ;*

martuś z polecenia, poza tym poznałam go jak miałam ciążę pozamaciczną w szpitalu - okazało się, iż jest to tata - koleżanki mojego m z podstawówki - długo by opowiadać - CUDOWNY CZŁOWIEK, będę tęskniła za wizytami co miesiąc u niego :-D

kochane idę zjeść obiad - w końcu - jak mi się uda wpadnę wieczorem

buzi

DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
jestem :-D

ale nie mam czasu odpisać poczytałam was tylko:szok:
wynajęłam to mieszkanie :)) udało się co prawda kuchnia do remontu:crazy: ale damy rade :tak:a do teściowej i tak nie wrócę o nie:no:

u mnie burza się rozkręca:sorry::sorry:

idę się kąpać bo za godzinę wizyta :-D

Aga no to super trzymam &&&&&&&&& aby sie Wam wszystko poukładało :tak:

Bietka pytałas się o położną, nie mam i nie będe mieć, przy pierwszym porodzie też nie miałam. Lekarz tylko powiedział,ze jak się cos zacznie to mam dzwonić do niego on mnie pokieruje :) ale ja nie mam zamairu mu płacić. niech zapomni. łaski nie robi, połoznej w tym szpitalu nie moge sobie opłacić, ten szpital tego nie praktykuje :no: a poza tym jak sie coś zacznie w nocy to przeciez nie będę dzwonić po ludziach po nocach bo jak zadzwonię w nocy to będzie to w jakiś sposób zobowiązujące ale w dzień zadzwonię czemu nie niech kieruje. poradzę sobie tymbardziej,ze tam rodziłam juz. musze być twarda :rofl2:

Wiem,ze to moje drugie i powiem,Ci ,ze jak patrze na mojego brata to sie łapię za głowę bo jego tez drugie urodziło sie w marcu a ogarnąc się nie moga :happy: zobaczymy jak to bedzie.

Ja tez zjadłam obiad już wczesniej a teraz mnie naszło na loda i zjadłam czekoladowego tak mnie zemdliło,że szok zaraz hafta puszczę :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber kochana pytałam czy do domu będzie przychodziła ???

ja też przy porodzie nie opłacałam ... ale trafiłam na mega zaje....... położną :-)

kochana dasz sobie świetnie radę :))) wiem, że pewnie Cię to przeraża teraz... ale troszkę czasu minie i będziesz miała wszystko logistycznie rozpracowane :-)

aga super z tym mieszkankkiem

życzę WAM miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Bietka Ty pierworódka dalaś sobie świetnie rade to ja musze sobie poradzić, kurcze nie ja jedna bede rodzić.
Jesli chodzi o położną to bede brać do domu bo u nas jest teraz nowo otwarta przychodnia i fajna jest ta położna bo z nią już rozmawiałam a poza tym na jedna wizytę przychodzi pediatra a jego bardzo dobrze znam więc skorzystam z tego jeśli mi to przysługuje.

Idę sprzatać kuchnię po moich kuchennych rewolucjach :-)

Bietka dla Ciebie też spokojnego wieczorku, jutro Twoje świeto więc niech Cię m nosi na rekach :tak:

Ja miąłam nadzieję,że urodzę w czwartek w moje urodzinki:rofl2: ale to chyba nie da rady :no:

Evel zmobilizowałas mnie i w sobote umówiłam sie na pedicure, pani kosmetyczka bedzie miała pelne ręce roboty :) jak ni eurodze oczywiście do tego czasu to pójdę hhihihi

Zobaczcie jaka fajna koszula ale tez i fajna cena :) jak któras chce być modna i ładnie wyglądac nawet na samolocie to prosze http://olmik.pl/pl/p/Sukienka-do-porodu-MARZE-O-SUSHI-Pretty-Pushers/5063 w komplecie jest opaska na włosy hehehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem oczywiście źle przeczytałam godziny i jak pojechałam po odbiór to było zamknięte :eek: jutro pójdę znów :no:

zeżarłam lane kluski na mleku a Wy gdzie się podziałyście ??????

Ostatnia edycja:
jestem już po wizycie następna 2 sierpnia
maluch zdrowy wszystko na swoim miejscu na 100 % chłopak mam płytkę nagraną i waży 400 gram termin według om na 7 listopada a według usg dzisiejszego 14 listopada i tak samo na suwaczku wg om 21 t 6 dzień a wg usg 20 t 6 dzień
na następną wizytę mam zrobić toksoplazmozę krzywą cukrową morfologię i mocz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry