• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta przykro się czyta takie wieści gdzie m krytykuje i kontroluje poczynania swojej połowicy.Ja mam dużo za dużo kilogramów nadwagi,ale m nigdy mnie nie kontrolował co do wagi i tego co zjadam.Nawet jak byłam w ciąży i wyglądałam jak pięć samic słoniowych,to nic mi nie powiedział.Martuś bez urazy,ale co twój m taki dzikus.Oj ma szczęście,że jest twoim m,bo jakby to na mnie popadło,to :wściekła/y:ręka,noga,mózg na ścianie!!!
Anaberku jesteś dzielną kobietką i na pewno sobie poradzisz ze wszystkim.

Ja chyba też się pożegnam-Dobranoc lejdis!!!

reklama
Dzień dobry kochane :)

6 mamo Ty sobie nic nie wkrecaj - plamienia to pewnie oznaka jakiś zaburzeń hormonalnych albo po prostu końcówka @ idź do giną zrobi usg i będziesz spokojniejsza

Aga gratuluje wizyty :) współczuje glukozy wstretne badanie:)

Martus glukoza ode mnie nie doszła ? :( :( wiem, ze Ci przykro z powodu m. Ale olej go ... Nosisz pod sercem skarb i to jest najważniejsze, na diety i odchudzanie przyjdzie czas pózniej. Jedz sobie to na co masz ochotę poza tym patrząc na Twoje zdjęcia jesteś szczupła i nie masz tendencji do tycia.

Anaber super, ze masz fajna położna. Pewnie korzystaj, w końcu płacimy na coś te składki.
Kochana wpadnij do mnie. Umyjesz mi okna i może uda się jutro wydać Boryska na świat. :) Igor jest raczek ii Borysek tez będzie raczek. Jak ich mamusie.

Ja wczoraj miałam burzliwy wieczór z m. Ryczałam jak głupia. Na szczescie na kapanie Igora przyjechal moj brat wiec musialam oprzestac plakac i wziac sie w garsc. W nocy obmyslalam plan co zrobić by ta pi.... Już nie przyszła.

Milego dnia

Witam się i ja zaraz zmykam na ponowne pobranie krwi :baffled: na te przeciwciala co te pindy złe poodbówki wzieły :angry:

Potem małe zakupy i do domku:)

Bietka:

Kochana Elu
Dziś powinnaś być królową,
wypoczywać cały dzień.
Komplementów słuchać dużo,
wszystko na skinienie mieć.
Nawet, kiedy spojrzysz w niebo
i wypowiesz tę chce mieć
dzisiaj będziesz miała wszystko,
bo to jest Twój dzień. Więc niech m się postara :-)
Sto Lat Kochana Buziolki i kwiatki dla Ciebie:tak: :*** Zobacz załącznik 480192

Marta
ten Twój to za przeproszeniem nie gniewaj sie ,ze tego użyje ale to świnia, kurna jak można swojej żonie która nosi jego dziecko tak powiedzieć od mnie dostalby w pysk za takie coś serio, nie wytrzymałabym takiego traktowania. Weź sie pakuj kobieto i jedz do mamy na kilka dni i odpocznij od niego

6mamo nie wrkecaj sobie ja tez nie raz tak mialam i raka nie mam, weź wyluzuj nie czytaj bzdur w necie tylko spokojni e poczekaj do 16 lipca i wszystkiego sie dowiesz .trzymaj sie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry ja wczoraj nie mialam już kiedy zaglądnąć bo była u mnie fryzjerka później pojechaliśmy do sklepu i do znajomej na chwile i jak wracaliśmy to była była burza i nie wchodzilam już na BB a fryzurka fajnie wyszła tylko chyba przeklne wszystko jak bede musiala spać noc przed ślubem z tymi walkami jak one tak pieronsko ciągą:baffled: Bietka kochana wszystkiego co najlepsze spełnienia najskrytszych marzeń i dużo radości ze swojej upragnionej pociechy i z m:-):-) ide na zakupy zaglądne później Marta-weź go opie...l bo naprawde chyba mu sie bajki poje.....ły:wściekła/y: co on tobie będzie kilogramy liczył ocipial chyba przecież w ciąży jeste:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
jestem :) dzien dobry :)
marta no maz nieladnie sie zachowal, nie powinien tak mowic, a Ty kochana nie przejmuj sie nim tylko jedz na co masz ochote bo Twoja zachcianka jest zachcianka synka i olej meza :)
bietka Kochana wszystkiego naj, duzo zdrowka, pociechy ze wspanialego synka, spelnienia najskrytszych marzen, a przede wszystkim tego byc byla szczesliwa i usmiechnieta :)
images

Dzień dobry:)))
U mnie zapowiada się piękna pogoda
Bietka kochana sto lat,spełnienia marzeń, pociechy z synusia i z m, dużo zdrówka szczęścia i spełnienia marzeń:)))))))))))
Marta brak mi słów na tego twojego m, mnie to się w głowie nie mieści, ja mam nadwagę po moich dzieciach ale mój m nigdy nawet w żartach tego nie skomentował zawsze mi powtarza że kocha mnie taka jaką jestem i zgadzam się z dziewczynami olej go i jedź do mamy, nie rozumie takiego gadania i myślenia niby co nawet jakby ci zostało parę kilo to co będzie cię mniej kochał
Anaber kochana jak się czujesz?????
Bobo Evel witajcie
6 mamo nie czyta się doktora google bo można sobie raka zdiagnozować, cierpliwie poczekaj do wizyty trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wszystko było ok

Czytałam wczoraj o wizytach położnych, u nas jest tak że przychodzi trzy razy ale zawiadamia ją szpital my tego nigdzie nie zgłaszamy. Ogląda dziecko i tyle mnie też chciała oglądać ale nie pozwoliłam

Ale się wkurzyłam, wrrrr
Zamiatałam właśnie jak co dzień bo mój pies sypie ostatnio strasznie dużo kłaków, sierść chyba zmienia- już jakoś od miesiąca, no nieważne
i otwieram drzwi od mieszkania żeby też tam zamieść a na wycieraczce mam kupkę śmieci, moja porypana sąsiadka wrzuciła mi tam zawartość swojej szufelki bo było troszkę sierści z mojego psa i kamyki z boiska, które JEJ SYN przynosi codziennie na butach pod nasze drzwi i WYSYPAŁA MI TO POD DRZWIAMI !!! Poje....a !!!
Wywaliłam własnie swoją wycieraczkę na śmietnik żeby idiotka nie miała gdzie sypać ale chyba jak znajdę znowu pod swoimi drzwiami te JEJ CZARNE KAMYCZKI to zrobię Jej to samo... Nie jestem jakaś mściwa ale sorry, co to ma byc!!??
Dodam że to nie jest jakaś stara baba tylko jest starsza ode mnie może z 6 lat...
A ja jestem przed okresem więc tym bardziej podniosła mi ciśnienie...:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry