• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga wygrzebałam dokumenty, i Kuba w 19 tyg na USG połówkowym ważył 260g. A jak się urodził to ważył 4020:-)
Królika nigdy nie robiłam. A kopiec kreta wychodzi super. Z ciast na zimno często robię 3-bita
Aga, nie, taki z kremówki. nie lubię gotowych wynalazków i bardzo rzadko takie robię

Ostatnia edycja:
reklama
Aga ja takich dawnych dziei jak usg połowkowe nie pamiętam a teraz będę miala dopiero na poczatku sierpnia,przynajmniej tak mi sie wydaje u mnie Nastka w 8 miesiącu jak sie urodzila ważyla 3130:-)

justi wrzuć przepis na grupę na trzy bita i panna kotte, ja też nie lubię gotowych wynalazków:))))))))
to Kuba duży był mój w 22 tyg mazy 400 g i tak się zastanawiam czy jest duża różnica nie wiem ile ważył mi syn a urodził sie 4100 a córka w 21 tyg miała 350g a urodziła się 4500

a ja dziś zrobiłam sphagetti na szybko , kurcze ja tez nie lubie gotować :no:

Bietka zobaczymy co z tego wyjdzie, śluz mam jakby troche ciemniejszy i juz do okna podchodze i sprawdzam czy tam nie ma grama krwi, boze tak juz bym chciala :-D na wieczór chyba jednak sie oddam m, zaraz bede myc podłogi :)

Aga a mój synek 450g tylko,że ja polówkowe miałam w 22tc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem kochane byłam u mamy na jeden dzień pobawiłam się z małą Zuzią, wyniki odebrałam wszystko w normie krzywa cukrowa też także spoko...
6mamo wiem i czasmi żałuję że trafił na mnie bo wpieprz by mu się przydał

Bietka glukoza nie dotarła niestety ale w laboratorium mi ją dali na miejscu. A tak w ogóle to sto latek kochana i wszystkiego naj naj spełnienia marzeń i żeby się malutki zdrowo chował.

Ewel bądź dzielna nie daj się

Suonko kaloryfera to on nie ma ani mięśni ale codziennie ćwiczy na orbit reku i ma wyrzuty do mnie bo kupił go dla mnie a ja nie ćwiczę – teraz bo wcześniej owszem….

Anaber jeszcze przyjdzie czas na Ciebie i maluszek będzie cierpliwości

Justi chyba tak będzie trzeba robić bez mięsa same warzywa i koniec

Aga nie szalej kochana a odpoczywaj sobie, mój mały na połówkowym ważył 450 g

Madlen mi dzięki planom też dni szybko mijają i tak w poniedziałek już wizyta

Bobo mój kolega mieszka niedaleko tych domków co chcieliście jechać :-D mówi że fajnie tam

reklama
kurde a mnie Igor molestuje,że chce urodzinki na placu zabaw, teraz się zaczeły akcje z tym w ciągu dwóch tyg. był trzy razy i dzisiaj cały czas mi gada ,że on też chce w takim klubie :-) kurcze w zeszłym roku miał na takim placu ale myślałam,ze teraz jakoś przejdzie, on ma 1 sierpnia a jak mi sie przeciągnie troche z porodem to ja będe miec 2 tyg. dziecko gdzie ja pojade na taki plac a m to już napewno wszystkiego dopilnuje :no: już to widzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry