• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witajcie Moje Drogie:)
Dopiero teraz się witam bo od rana ciągle coś robiłam, zakupy, obiad itd... W nocy spać nie mogłam serce mi waliło strasznie, zmierzyłam aż sobie ciśnienie i tętno i miałam puls 133 na minutę, to chyba nie jest normalne
Ale wypiłam dziś podwójną melisę, przestałam myśleć o tym a zajęłam się rysowaniem z córką i spadło mi do 110:biggrin2:

Witajcie dziewuszki!!!
Bobo gratuluję nowego autka,niech wam się dobrze sprawuje!!!
Anaberku nie denerwuj się,głupich nie sieją oni się rodzą.Ja do ciebie się wproszę i na pewno coś przywiozę,co???:-)
Evel rozwód to ciężka przeprawa,ale ty bądź silna dla siebie i dzieci!!!Będzie dobrze a prawda zawsze na jaw wychodzi!!!

Dziewczynki znowu mam doła,buuuuuuu:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Dziś m dzwonił z pracy i umówiliśmy się ,że pojedziemy z rodzinką po południu nad jeziorko,potem do moich rodziców bo przyjeżdża moja chrzestna(siostra mojej mamci) ze swoją córką(chrzestną mojej Eweliny) z mężem i synkiem.
Po skończonej rozmowie znowu zadzwonił tel od m ja haloooo a tu nic,tylko głosy słyszę.Okazało się,że m nie wie o tym połączeniu.I ja poprzez to dowiedziałam się,że znowu wymyśliłam wypad nad jezioro,że moja rodzina przyjechała chlać do moich rodziców,że m pije piwo w pracy i klnie jak szewc.Woli żreć wędzone rybki co kumple poczęstują niż śniadanie z domu,a ja kur...a co dzień głowię się co by tu m do pracy uszykować i za co!!!Kuźwa dopiero teraz dowiedziałam się,że mam męża chama,gbura i prostaka.Pracuje blisko,więc pobiegłam do niego,a on wyparł się,więc ja zabrałam auto i powiedziałam że to już koniec i do chaty ma nie wracać.Cholera jest mi źle,smutno nie wiem co mam ze sobą zrobić.To już definitywny koniec naszego małżeństwa!!!

Ja jestem teraz goście poszli o 14 zaczęło grzmieć i sie chmurać więc poszłam z Nastką odrazu do ogrodu agrestorzeczke oberwać choroche bo wszystko mi utknęło w martwym punkcie mam pół miski owoców i troche starte ziemniaki a spać mi sie chce jak ch....j na oczy ledwo patrze ide sie za coś brać moze mi sily powrócą niech popada bo jest tak duszno jak cholera a tylko jest zachmurane i grzmi i jeszcze mi Nastka za uszami marudzi bo ona panicznie sie boi jak grzmi:no:masakra jakaś 6mamo-nie denerwuj sie faceci przy kolegach zawsze kozaków rżną najlepiej p[omarudzić do kumpli którzy rozmumieją i mają "ten sam problem" w ich oczach,miałam podobną sytuacje tylko troszke jednak inna na grupie napisze

Ostatnia edycja:
ale dziś mało aktywne jestescie :tak:

ja wszystko poprasowałam - lało mi się z czoła ale zrobiłam twarda byłam, posprzatałam zmyłam podlogi i teraz to fakt mam dosyć padam :-)

a ja bylam z mezem na zakupach. musialam kupic jedzonko bo jutro rodzice przyjezdzaja do mnie bo jutro mam absolutorium a we wtorem mam obrone i po obronie pojedziemy gdzies nad jeziorko albo nad morze z rodzicami:)
6 mamo faceci tak maja ze przy kumplach wielcy sa a jak przyjdzie co do czego to sraja po gaciach i prosza nakolanach o wybaczenie. Kochana szkoda nerwow na to wszystko.

U mnie była koleżanka której rok nie widziałam ... ale upał masakra cieknie ze mnie jak z fontanny
6mamo nie przejmuj się mój m tak samo wielki cwaniak przy kumplach - brak słów
Bobo no to fajnie ... wrzuć foty po absolutorium :-)
Anaber szacun w taki upał jeszcze prasujesz :szok:
Wiolka widzę że u Ciebie goście tak jak u mnie a powiedz co m mówił że córcia będzie?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry