• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki!! Wiola nie zaniedbuje Was:) czytam w wolnej chwili tylko nie zawsze piszę:-) Ale postaram się poprawić:-) U mnie po prostu synchroniczny brak czasu. Wstaję ok 6.30, gotuję obiad, lecę na budowę coś pomóc, bo budują sami swoi, a następnie przychodzimy na obiad, ogarniam dom, lecę po Kubę, i tu zaczynają się schody, bo Kubolek to chciałby żebym non stop była przy nim, nawet wtedy jak ogląda bajkę. A później kolacja, mycie, usypianie, i ja padam na ryjek. A tu czekają mnie zajęcia firmowe, faktury, umowy, sklep, allegro itd, itp.
AAAA, ogłaszam wszem i wobec że u nas smok odszedł w zapomnienie całkowicie:-):-):-):-):-)Już Kuba nawet o nim nie wspomina:-)
Miłego dnia dziewczynki!

Wiola, ja jestem, als siedze w pracy, wiec czasem znikam:(
Justi, czasem dla kazdego doba ma za malo godzin;)
Powoli sie zbieram do domu. Dzisiaj robie sobie wolne od cwiczen, wiec wpadne poznym popoludniem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki!!!
U mnie też czasu brak,doba powinna mieć 48 godzin.Mój syn właśnie na WOODSTOCK pojechał,a ja z m w sobotę na Sabaton pojedziemy,tylko dzieciaki do mojej mamy podrzucimy na noc.Bo pewnie powrót będzie około 3 rano już w niedzielę i później młode odbierzemy,hihi.
Wiola gratuluję udanej wizyty.
Marta życzę udanego wypoczynku bez fochów małża.
Gosiulku kurczę sama się kujesz,aj współczuję!!!Kochana ja bym się bała cokolwiek kupywać na czarnym rynku,a już tym bardziej leków.Nie masz pewności,czy nie są to podróby szkodliwe dla życia!!!
Justi ja marzę by odsmoczyć i odpieluchować mojego Franciszka.
Aga za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Anisiaj mam nadzieję,że twój tato nadal jest zdrowy,to za jego wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ku.....wa tyle sie napisałam i posta mi wcięło:wściekła/y: Bobo-kochana ja ci moge polecić pensjonat "jaś i małgosia" koło Nosala jest do krupówek jest 20 minut autem moze krócej tylko wizytówke mi wcięło gdzies ja tam nieraz nocuje bo obok jest klinika ortopedii i rehabilitacji gdzie ją operujemy Bietka-u mnie też cholernie jest gorąco Gosiulek-ja bym sie bala bo pieron wie co by ci sprzedali Justi-gratulacje dla Kubusia za porzucenie smoka 6mamo-to odpoczniecie sobie troszke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry