bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dobranoc aga i marta 
ja zmykam prasowac teraz moge bo sie chlodniej zrobilo
do jutra laleczki
ja zmykam prasowac teraz moge bo sie chlodniej zrobilo
do jutra laleczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ufff nadrobic Was to masakra hehe ale udalo sie zajelo godzine ale jestem na biezaco 

i to przeterminowane

ja bym je zostawila gdzies na wierzchu i jak przyjdzie ta co Cie nimi obdarowala przy niej rzucialbym komentarz ze ktos przyniosl przeterminowane probki i wrzucialbym je do kosza,szkoda slow....

Bietka kochana bo to jest tak ze gdybyś wysprzatala wieczorem i poszla spać do czyjegoś mieszkania to rano zastałabyś swoje w ninaruszonym stanie a niestety w domu to jest syzyfowa praca naokrąglo jedno i to samo
Anaber-to świnie podle trzebabylo jej grzecznie zwrocic uwage że z chęcią byś spróbowała tych próbek ale sa po terminie a malutki ma delikatną skóre ciekawe co by powiedziała
Powinna sie ze wstydu spalić pożal sie Boże ciotka
Aniolkowamamo-to szlaje wykorzystuj i sie staraj a ja zaciskam kciuki za efekt waszych starań