• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

aniolkowa fakrtcznie fajny ten wozek :) dziekuje za linka :)
aga przed porodem bo nie mam nosidelka zeby odebrac dziecko ze szpitala a pozyczyc tez nie mam od kogo i nie chce pozyczac. a Ty kiedy chcesz kupic?
gosiulek teraz bedziesz nowy kupowac?

reklama
Aga ale ja też taka jestem. W spacerówce nigdy niczego nie wylał.Ma fajną podstawkę i nie zdarzyło mu się.
Jedyne co od butów brudziło się ale to łatwo się ściągało i ja regularnie prałam.Po prostu żeby nawet odświeżyć.

Kinga wózek super wart zastanowienia naprawde za taka cene.

Aga nieprzejmuj sie ja tez taka jestem w domu non stop chodze i wycieram, a jak Igor wraca z piaskownicy to wstyd sie przyznac rozbiera sie przed drzwiami bo jak poczuje piach pod stopami to zaraz odkurzacz idzie w ruch i aby tego uniknac i oszczedzic wszystkich musi buty,skarpetki i spodenki sciagnac na klatce :-) zobacz jaka ja jestem nienormalna. Moj m ciagle mi powtarza ze mam cos z glowa jesli chodzi o sprzatanie.

Wozek tez mam czarny z dodatkiem pomaranczowym, tego pomaranczu jest malo a ciagle ufajdolone od rak, teraz gdybym brala to tez jak najciemniejszy w srodku te wozki sa jasne wiec nie idzie odczuc ze dziecko wozi sie w czarnym.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo gondola w środku na 36 cm. Długa w środku na 78 cm.
Z zewnątrz szeroka na 41dluga na 81.

Kochane nie miałam neta , po wczorajszej burzy szlag trafił neostrade.
teraz mam ale mnie rozlacza :-(

Pewnie zajrze jutro bo będę musiała się zaraz szykować na ten wieczór panienski, już mi się chce plakac
jak mogę zostawić synka ? :-(

Kochane miłego popołudnia i wieczoru.

Buziaki

Bobo mam fotelik zeby małego przywieść ze szpitala:))
Anaber dziękuję ci ja myślałam że tylko ja mam takie schizy
bietka udanego wieczoru panieńskiego a Igi na pewno bedzie się dobrze bawił z dziadkami:))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry