• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

posprzatalam lazienke i czuje sie jakbym poole zaorala hihi tak sie umeczylam no ale porzadnie musialam sprzatnac bo moj maz jak sprzata to jakos nie po mojemu a teraz go nie ma wiec moglam sobie posprzatac hihi:)
marta jutro wracacie? no to mezowi kup maskanke na oklady hehe

reklama
Postanowiłam posiedziec z wami bo oglądają mistrzostwa hm ...
Bobo
jak to zawsze u mojej ciotki bywa przedłużyło się wracamy jutro albo w poniedziałek :szok:

widzę ze Was nie ma - no t uciekam buźka :*

Ostatnia edycja:
Oj i ja miałam dzisiaj roboty.Dobrze że wczoraj sprzątnęłam górę.
Posprzątaliśmy piwnicę.Całe szczeście pralce chyba nic nie będzie.Mąz ją odwracał i najważniejsze części suche.
Miał dzis robić kurczaka na piwie ale już czasu zabrakło...Został na jutro albo poniedziałek. Bo jutro obowiązkowo rosołek.Aj już mi się chce.

Zaraz zastrzyk i do łózia.

A i szukam opinii o pralkach. Mama chce kupić. Powiedzcie jakie macie. Ma może któraś LG?

Hej dziewuszki, melduję się zrąbana jak koń po westernie:0
Gosiu, ja mam Whirpoola AWE4516/P, ładowana od góry i też jestem zadowolona
Aga, my mamy zielony wózek, i też trzeba prać. Kubol czasami butami po siedzisku przejedzie. Gdyby był odrobinę lżejszy to nie zamieniłabym na inny. Dostaliśmy też wózek od starszej siostry mojego m. Kubuś używa go jak jest u teściowej. Emmaljunga. Kupe kasy dali 6 lat temu za niego. Leciutki, ale ja i tak wolę Tako:)))
Marta, miłego wypoczynku!!!!! moja szwagierka nad morze wybiera się w pon:)
Bobo to teraz odpoczynek!:)

reklama
Gosiulek, moja mama ma LG ladowana od dolu. Nie wiem tylko jaki numer, na razie dziala i z tego co mama mowila to jeszcze sie nie popsula. Ja mam po Rodzicach Whirpool 6 zmysl ladowana od gory i jestem zadowolona. U Rodzicow przezyla pare lat, u mnie stoi od 4 i ani razu sie nie zepsula. Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze juz ma kilka latek jak na dzisiejsze agd to juz staruszka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry