• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiu co do pralek to moge polecic Samsunga moja mama ma juz 8lat i nadal dziala bez zarzutu,ja mam Miele juz jakies 10lat i wszystko z nia w porzadku ale to dosc drogi sprzet ale wart swojej ceny,chodzi tak cichutko ze czasami zastanawiam sie czy nie zapomnialam jej wlaczyc :)

reklama
Kinguś przejrzałam ofertę Miele (pierwszy raz dzisiaj o takiej firmie usłyszałam) i faktycznie maja drogi sprzęt.
Mi też chodzi o to żeby dopierała,nie pozostawiała plam itp Jednm słowem dobrze pracowała.

Teraz to na rynku jest taki wybor ze oczoplasu mozna dostac...ale tak jak ktoras z dziewczyn pisala nawet z najlepszej firmy mozna trafic na wadliwa sztuke.Ja osobiscie nie lubie pralek ladowanych od gory bo mam wrazenie ze slabo dopieraja,mam taka w PL Whirpoola, mam malutka lazienke i inna by nie weszla ale nie lubie jej

a ja się wzielam za prasowanie :baffled: przy wiatraku ale poprasowałam wszystko, tylko mam dwie pralki do wyprania wiec znowu się nazbiera ale na dzien dzisiajszy mam wszystko na bierząco.

Teraz nie kłade się juz spac bo lada chwila obudzi się Borys więc szkoda zachodu:)

Dobrej nocki paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :*

Witajcie

Wrocilam po 23 , było Ok. Mały był spokojny z moimi rodzicami. Spał i jadł :)
niestety nie mogę napisać ze dobrze się bawilam, zbyt wiele mnie kosztowało zostawienie synka. ciekawe jak za2 tyg pójdę na wesele :-(
no cóż muszę się oswajać ......

Kobietki ja mam pralkę Beko, kupiłam jak byłam w ciąży i jestem baaaardzo zadowolona. Mam program do siersci psa i program do prania ciuszkow niemowlecych.

Słodkich snów

reklama
Hej Dziewczynki, witam się pierwsza. Dzisiaj u nas dzisiaj dzień leniuchowania.
Bietka, fajnie że wybawiłaś się, musisz podchodzić z większym dystansem do zostawiania maluszka. Ja do tej pory mam wyrzuty sumienia jak gdzieś idziemy bez Kuby, od razu mi się tęskni, itd:-) Teściowa nam tłumaczy że dzieci to nie cały świat, że później wyfruną z gniazda i żebyśmy nie rezygnowali ze swoich wypadów (nie mówię tu o wypadach kilkudniowych, bo bez Kuby odpadają:-):-))
Miłego dzionka laseczki!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry