• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no to 6 mamo powiem Ci że jakby Cię miało tu nie być do 6 września to ulalalalala - nie wiem jakiego skróta i kto musiałby pisać :-D

anaber ja umyłam jedno, bo zaczęło lać ... szkoda więc moje pracy

no a szok przy kasie w tesco to chyba ma każdy ;-)
niby nic, mleko ser żółty a tu taki rachunek :crazy:

była u mnie moja kuzynka .... Igor tak się rozpłakał - szok, nie mogłam go uspokoić, chyba jej nie polubił :confused2:

kinga
ja jutro idę z Igorem na USG bioderek, profilaktyczne - dostałam skierowanie od pediatry
potem spacer, więc pewnie wpadnę do WAS jutro jak m wróci z pracy

Kinga ja mam taki plan by rano posprzątać troszkę pomyć podłogi obiad mam z dziś wstawić pranie , później leżeć do góry brzuchem a na wieczór się umyć i do lekarza :laugh2:
Bietka ja za każdym razem jak myję okna to pada deszcz. A Igorkowi może faktycznie nie spodobała się ciocia

dolls354.gif

specjalny potrójny karniak dla bobo i marty :tak::-D:-D:-D

anaber my to z naszymi maluchami będziemy miały wszystko w odstępach co dwa tyg. :) będę przecierać szlaki - heheheh choć Ty już z Igorem przetarłaś
a szczepienie... 6 w 1 ??? kiedy ???

marta pytałam wczoraj o Jacoba ze zmierzchu. podobał Ci się w filmie ???? :)

kinga oglądałam na plejada.pl prezentację ramówki TVN i było o serialu lekarze i był Małaszyński :-D w białym fartuchu

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry