• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
zniknęłam bo poszłam na balejaż ta moja znjaoma miła mi na koniec tego tyg balejaż przed weselem zrobić a nagle jej wypadl dziś wieczorem wyjazd do wiednia na 3 tyg:wściekła/y: i musialam szukać na już dobrej fryzjerki na szczęście mnie przyjęła w zakladzie gdzie zaczynałam robić balejaże i wiem że tam dobrze robią dopiero niedawno wrócilyśmy i obiad nastawiłam.A w dzień ślubu mam fryzjerke która mi włosy uczesze dziń mi zepsuła ta znajoma nieslwona:wściekła/y: Powodzenia na wizytach marta i gosiulek &&&&&&&&&&&&&&&:happy2: takze odrost mam zrobiony w urodziny nie bede straszyć a rodzice maja do mnie na ciacho przyjechać wiec musze coś upiec:baffled:

Martuś dokladnie nie dziś tylko w środe :-) będzie wolne więc rodzice mnie odwiedzą na kawke i ciastko nic wielkiego nie robie ja ogólnie nie obchodze ani urodzin ani imeinin ale w tym roku zapowiedzieli sie ze do nas przyjada wiec cos trzeba zrobić :happy2:

Wiolka no to czekam do środy ;-)

Wiecie co to są jakieś żarty chyba od 12 próbuje się dodzwonić do tego pieprzonego zusu i jak wolne to nie odbierają dzwonie znów zajęte oni chyba specjalnie odkładają słuchawkę żeby nikt nie dzwonił :wściekła/y: jutro muszę tam jechać

Marta do zusu nie szybko sie dodzwonisz u nas pracują do 15 więc jeśli u was też to już dziś sie nie dodzwonisz a na centrale cie nie łączy? bo ja jak kiedyś dzownilam to na główny numer zgłaszała sie centrala i babka mnie łączyla z poszczególnymi pokojami ale też nie odbierali nawet jak pusta linia byla telefony mają tam na ozdobe a nie po to zeby je odbierać:wściekła/y: więc zamiast dzień dobry pasowaloby im puścić kilka ch...ji żerby wiedzilay po co tam siedzą a nie tylko kawka i herbtka:angry: Macie jakiś pomysl na dobre ciasto ale nie czasochłonne? nie czuje sie jako mistrzyni w kuchni przy pieczeniu więc mysle o czymś na moje możliwości

Wiolka w jednym zusie łączyłam się bezpośrednio z zasiłkami a w drugim do centrali i babka mnie przekierowywała ale ani tu ani tu się nie dodzwoniłam masakra, a do 15 pracują tak jak mówisz jutro tam pojadę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry