• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka super ze z bioderkami Igorka wszystko dobrze :)
Marta te wszystkie zusy srusy to tylko podpalic i w kosmos wysadzic....
Wiola ja bym zrobila jakies pyszne ciacho na zimno np sernik z owocami wkoncu mamy lato i mnostwo owocow...
Gosiu czekamy na wiesci i zaciskamy &&&&& zeby wszystko bylo dobrze

witam i ja :-)

ja dzis mam dzien pelen pracy. od rana sprzatalam cale mieszkanie, nawet poodstawialam komody i sofe aby tam zmyc podloge. Borys trolił wiec to wykorztstalam. pozniej pojechalismy na zakupy.

teraz chwila odpoczynku bo go karmie i zaraz biore sie za obiad dzis zapiekanka z kurczakiem i sosem beszamelowym.

a po obiadku pojdziemy na spacerek.

Bietka to dobrze zr z bioderkami ok :-)

Gosiulek i Marta. &&&&&&&&& za wizyty.

Wiolka wrzuc fotku fryzurki :-D

Aga widze ze tez mialas co robic dzisiaj :-)

Kinga ja ostatnio robilam sernik na zimno z borowkami amer. i galaretka agrestowa. super smaczne bylo lekko kwaskowe.

Marta powodzenia z Zusem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wrzuciłam zdjęcie mojego balejażu:-) ja dziś mam brak weny po prostu ale obiad mi sie kończy robić a odkurzać zaczne za chwile i na dziś dosć:baffled: nie jestem zwolenniczką zimnych serników ale karpatka czemu nie kopiec kreta też moge zrobić chcoiaż ja musze dac inne owoce zamiast bananów bo dla mnie z bananami za mdłe:errr:

Anaber oddaj mi troszkę swojego powera ;-) mi się dziś nic nie chce :baffled:
Aga ja mam dwie lewe do pieczenia jedynie co mi wychodzi z ciast to murzynek i pacek drożdżowy więc wole nie ryzykować
Kinga dokładnie
Wiolka ładnie Ci zrobiła ten balejaż

marta-zadowlona jestem przeklęłabym wszystko gdyby mi zrobila odrost żółty:crazy: ale ta fryzjerka wie co robi i wie o jaki mi kolor chodzi a żeby sobie wyrownac z końcówkami włosów kolor to kupie szampon fioletowy do włosów rozjaśnianych i ładnie sie reszta rozjaśni:blink::happy2:

Gosia strasznie mi przykro, nie wiem co powiedziec, przytulam cie mocno

Anaber wrzuć przepis na grupę tej zapiekanki

Wiola śliczne masz włoski

Marta to ja zdecydowanie wole piec niż gotować i chodzi za mną karpatka i ja sobie jutro upiekę na to święto:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry