• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no niesprawiedliwe :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Gosia naprawdę bardzo mi przykro - nie zostawiaj nas

dzoana, kinga tak po cichutku .... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy2:

suonko daj znać jutro ... oby bolało jak najmniej... moje koleżanki z patologii ciąży mówiły że brały po 4 ibupromy maxx na znieczulenie ... nie polecam ale jedną , dwie możesz sobie zażyć ...
scoti widziałam po komentarzach na FB że teściowa stęskniona za Majeczką ;-)hehehehe kiedy przylatują ??? w listopadzie ?

marta czekam na wieści :-)

bietka tak 11 listopada na tydzien, jakby sie udalo z kredytem to chca zeby Mya przyleciala z M po pieniadze wiec moze we wrzesniu ja zobacza. Poki co caly czas kupuja ubranka jak nie dla Mayi to dla Lilci wiec przyleca tu z pelna torba prezentow dla dziewczynek. Kurde nie wiem czemu nie potrafie tej mojej tesciowej polubic, tak mnie czasem dobijaja takie szczegoly jej charakterku ze nie potrafie, choc w porownaniu do tesciowych niektorych naszych dziewczyn moja jest aniolem.....

reklama
scoti ja też swojej nie polubię - NEVER ale moja wyrządziła mi sporo przykrości ... cóż nigdy nie byłam i nie będę wystarczająco dobra dla jej syna :no::wściekła/y:
Ciesz się, będziesz miała ubranka... zawsze to coś ;-) finansowo na pewno Cię odciązy = pytanie jaki ma gust i czy Ci się spodobają :-D

kochane od razu się usprawiedliwiam na jutro :)

jutro z M mamy drugą rocznicę ślubu - rano ubiorę małego i pójdę na zakupy, wieczorem jakąś kolację przygotuję - a co... grzeczny jest ostatnio ;-)
po drodze , o 17 mam lekarza ... uffffffff kontrola po porodzie .... już się denerwuje .... kurcze co mam zrobić, wziąć receptę i 2 lata na tabletkach ??????? jak myślicie?????/ ja nie mogę gumek :/
a po lekarzu idę spotkać się z nasz przyjaciółką bo Igorek chce ją poprosić by została jego matką chrzestną ...
ale postaram się wpaść...

kurcze druga rocznica ślubu w trójkę ... patrzę jak sobie śpi gargamel w łóżeczku - myślę o Gosi i normalnie popłakałam się ....... wiem że mam cholerne szczęście .... !!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry