• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka:)

Marta tak pisałam o piłce :tak: na początku idzie sporo pieluch bo co druga to kupka ;-)takze 10-12 minimum niestety dziennie tylko u nas akurat były strzne upały i też trzebabyo często zmieniać aby sie tyłek nie odparzył. teraz tak 5-6 na dzień. W nocy już teraz nie zmieniam.

marta jak Igi był na piersi to ok 3-6 razy dziennie kupka :-) a pampers zmieniany co 2 -3 godz. więc na dobę 10-12 . Teraz jak jest na mm jedna kupka dziennie, lub co drugi dzień nawet. A pampers co 3 godz jak je w dzień, więc schodzi teraz nam ok 6-7 pampersów.
Nawet jeśli nie kupa, to przecież przed każdym karmieniem musisz przewinąć pieluszkę...

kochane oczy mi się zamykają :-( wymęczyły mnie te zakupy i spacer :-)

słodkich snów :* dobranoc

Dokłądnie tak jak pisze Bietka przed karmieniem zmiana pieluchy po to aby wybudzić dziecko by chętniej jadło, ja robiłam także,ze rozbierałam do zmiany pieuchy ale jak pieluszka była lekko mokra to nie zmieniałam jej.

Dziewczynki zmykam bo pisze z lapka teściowej. dojuterka buziaczki paaaaaaaaa :*

dobrej nocki i czekamnasmski od Marty i Agi jakby siecoś zaczeło dziać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry