• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej! wpadam się przywitać. Mały jeszcze śpi a my powoli szykujemy się na budowę i pracy. Telefon w dodatku popsuł mi się w weekend i kolega ma go zabrać do serwisu i naprawić.
Miłego dzionka dla każdej!!!!
Dziewczynki rozpakowywać się nie lenuchować!!!!:))))

Jestem i ja brzuchol bolał w nocy pisała do mnie Wiolka że nie ma neta znów ale dziś idzie do orange bo nie za to im płaci.
Kinga tulę i nie trać nadziei
Aga biegunka to organizm się czyści to chyba już u Ciebie poród zbliża się wielkimi krokami'
Dzonka oj bidulko znów tak wcześnie do pracy - miłego dzionka i nie przejmuj się plotkami
Justi miłego dnia na budowie choć pewnie będziesz ciężko pracować

witajcie
nie wyspałam się ... :-( 2,5,7 pobudka, nie wiem co mu się dzisiaj stało :sorry2:

kurcze sprawdzam w nocy ten telefon a tu ciągle cisza :-) DZIEWCZYNKI DO BOJU !!!!!

marta idziesz do tej położnej dziś ???
kinga :* przytulam, następny cykl będzie WASZ
aga no biegunka to oczyszczanie organizmu ,,,,

Dzień dobry jestem uruchomiłam ten francowaty internet ale będę składała rezygnacje nie będe dziadom placić za coś co mi nie chodzi Marta dzięki za przekazanie informacji :happy2: Nikt sie do ropzakowania nie śpieszy?:confused: ja też mialam fatalną noc nie przespalam prawie całej ale mała w przedszkolu dziś więc moze sie przespie teraz albo później

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry