reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :)
musialam nocke odespac . nie moglam usnac bo mala tak kopala a jak usnelam to moze na 20 min bo sasiedzi od 1 w nocy do 5 rano sie klucili :wściekła/y: pozniej o 5 m wstawal bo do tej warszawy jechal i dopiero jak on pojechal to tak naprawde moglam usnac no i spalam do tej pory hehe :)
milego dnia wszystkim :)

Marta wlaśnie nie teść mówi że utnąkł narazie z robotą łóżeczka bo jeżdżą i montują jakieś schody i robią drzwi jak ma wolna chwile robi łóżeczko już mu mówilam wczoraj żeby sie nie okazalo że ja do szpitala pojade a on lóżeczka nie skończy:-D Od zeszłego tyg mam biegunke i nie wiem czy mam sie tym martwić i od czego:eek: jutro mam badania zapytam położnej jak sie na mnie nie obrazila bo mlodej już po tym jak telefonu nie odebralam nie chcieli mi wpychać:-D

w miejscu ciecia nic mnie nie boli fajnie sie zagoilo mam drugie ciecie na miejscu pierwszego takze nie widac ze jestem po dwoch cc moze pozniej moglabym wrzucic wam fotke , chyba ze moglabym dolaczyc do grupy do was to bylo bardziej priv:) tylko tam gdzie mam skore nieczynna:) czyli ze jej nie czuje mam takie pieczenia czasami , mi sie teraz z czasem wyaje ze to chyba skora zaczyna lapac czucie ale jezeli chodzi o blizne to robie wszystko nie mam jakis boli czy cos ... blizna jest rozowiutka i moge normalnie jej dotykac juz bez zadnych nieprzyjemnosci:) bo zaraz po cc jest takie glupie uczucie ogolnie w okolicach blizny:) mowie wam mam cicha nadzieje ale niewiem czy po drugiej cc da mi zielone swiatlo a chcialabym bardzo nawet nie wiecie JAK bardzo dziewczynki dzieki za &&&:*::*:*

reklama
bobo mnie w ciazy plecy nie bolaly za to po pierwszej juz daly mi w kosc a teraz po drugiej szybko siadaja ale czeste mam bole w okolicy tam gdzie mialam znieczulanie wbijane ale ty biedna teraz musisz jakos sie przemeczyc bo ani tabletek ani nic:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry