reklama

Nasze sprawy...

reklama
U nas dziś pogoda jeszcze ładna ale podobno od jutra zimno:eek: ide odkurzać jak odkurze to sie położe i będę z wami siedzieć ja mam pomidorówke i ziemniaki z kotletami z kurczaka dla nich a dla mnie piers na parze z warzywkami i oni do tego pyszną kapustke kiszoną z marczeweczką i jabłkiem:-pzajrze jak odkurze

wiola nie wiem kto Ci mowil ze znieczulenie w kregoslup nie boli, mnie bolalo i to cholernie, ale ja mam niski prog bolowy moze dlatego a sama CC nie boli czujesz tylko takie rozpychanie i dziwne uczucie ale jest ok. marka pisala ze nie wolno podnosic glowy nie wiem dlaczego bo mnie po 2 godzinach po CC posadzili na lozku i zawiezli na neonatologie wiec glowe chyba mozna podnosic
Ja dzis nie mam wogole koncepcji co na obiad dla m wrrr jak ja nie lubie tego wymyslania obiadow...

Kinga ja już słyszałam różne opinie z tym wkluciem w kręgoslup dlatego pytam i tak samo z podnoszeniem głowy ja normalnie podnosiłam moze zależy faktycznie jaki rodzaj tego zzo:confused:mi kuzynka wczoraj mówiła ze akurat teraz jej nie bolało a przy pierwszej cesarce ja okropnie wklucie bolalo więc to pewnie zależy od lekarza jak wprawioną ma rękę:eek: zobacze na sobie ja mam wysoki próg bólu okaże sie jak pojade na cc:confused2: ja zrobilam obiad i mam spokój teraz siedze pod kocykiem na łóżeczku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry