reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta no niby tak napewno sie pspręży bo wie że czasu za wiele nie ma :-) Bobo jeszcze nie mam kupionego wózka pójdziemy po niego w listopadzie myśle że przed porodem:eek: Marka to dobrze że juz cie nie boli i ładnie sie zagoilo to już pół sukcesu. Ja wczoraj rozmawiałam z kuzynką która niedawno miala cc w tym szpitalu gdzie ja będę rodzić i opowiadała mi swoje relacje z cc i troszke sie zestresowałam opowiadala że czula jak jej dziecko wyjmowali i wszystko tylko ze nie bolalo mówi że za wcześnie sobie głowe podniosła i później prze ztydzień walczyla z poanicznym bólem głowy:shocked2: mam nadzieje ze mnie to ominie:confused:

ja Ci powiem tak szczerze jakbym mogla wybierac wolalabym porod naturalny bo wiadomo ze po cc dochodzi sie dluzej do siebie ale prawda jest ze po drugiej szybciej niz po pierwszej ja teraz po drugiej szybko stanelam w pelni gotowa :) i prawda jest zeby glowy nie podnosic po cc bo bedzie bolalo pozniej ale szczerze niewiem po co kuzynka ja podnosila bo praktycznie nie ma takij potrzeby i lekarze mowia o tym a co do samego ciecia nic strasznego czuc ze cos ci tam robia ale bolu nie czuc , co prawda ja teraz rodzilam w bytomiu i nigdy wiecej bym tam nie poszla z wlasnej woli bo lekarz tak mi uciskal na zoladek niewim czego tam szukal ze poprostu z bolu puscilam pawia ale przy pierwszej idealnie bylo poprostu no a przy drugiej gdyby nie ten zoladek to bylo by ok takze nie stresuj sie bo ja przed pierwsza cc ogladalam filmiki jak robia cc i zaluje wolalabym cofnac czas i nie ogladac im czlowiek mniej wie tym zdrowiej dla niego no ale coz juz po fakcie :)

Dzięki wam wielki za slowa otuchy przydadzą sie Marka ja miałam jedną cesarke ale wtedy byłam pod pełną narkoza i dlatego teraz to znieczulenie do kręgoslupa to dlamnie coś nowego podobno wkłucie do kręgoslupa nie boli ale też pewnie od lekarza który sie wkluwa zależy a można podnieść lóżko chociaż po cc do pozycji pół leżącej czy cały czas tylko na plasko? ja 6 lat temu nie miałam ani drenaża i cewnik mi szybko wyjęli i pod wieczór lóżko podnieśli troszke żeby na plasko nie leżeć a teraz nie wiem jeszcze czego sie spodziewać:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry