reklama

Nasze sprawy...

przy tym znieczuleniu w kregoslup jedynie co moze bolec to wklucie no i wtedy ruszyc sie nie mozna.
aniolkowa moze u was inne jest to znieczulenie. ja po tym w kregoslup musialam lezec przez iles tam czasu. pamietam ze bylam mega glodna i darlam im sie ze maja dac mi jesc hehe no i w koncu sie zlitowali i mi dali na moja odpowiedzialnosc heeh.

reklama
Kinga tu nie ma co nie wyjść mi wyszło to Tobie też. Trzesz ziemniaki jak na placki ziemiaczane wbijasz jajo, sól pieprz i mąka jak ciasto będzie nie za sztywne nie za lejące to łyżeczką nakładasz i do garka z gotującą wodą ;-) i wsio
Bobo ja już sobie Ciebie wyobrażam he he he taką krzyczącą

bobo wklucie boli , ja czulam jak wkluwa igle kazdy kolejny raz i dopiero jak zaczeka podawac lek to czulam dretwienie nog i dopiero bol minal. znieczulenie chyba jest to samo u nas jest to epidural i z tego co znalazlam w necie w PL tez, ale wiesz wszystko zalezy od lekarzy sama wiesz wszystkie dziewczyny mialy krzywa cukrowa a Ty nie hihi

cześć babeczki!

ja po pierwszym dniu w pracy, jechałam rano 45 minut autobusem i co przystanek miałam zamiar wysiąść takie miałam mdłości....tragedia! w pracy jeszcze nic nie mówiłam, w środę będę się widzieć z dyr to jej powiem. poza mdłościami czuję się dobrze, choć w pracy prawie zasnęłam podczas badania dziecka ;)

a ja zjadłam obiad ma mieście, M ma wczorajszą tartę szpinakową, więc mam z głowy ;)

każdy lekarz inny ja jak Nastke urodzilam to na sali mialam babke której sie 6 razy do kręgoslupa lekarz wkluwał przed cesarką mówila że ból nieziemski i prosila Boga zeby mu sie w końcu udało bo już miala ochote im powiedzieć "pier....le nie rodze" a plecy pamiętam dopóki leżałyśmy to ją okropnie bolalay chybabym oszalala jagby dali mi takiego tłumana co sie wkłuć nie umie:wściekła/y: no człowiek głodny nie wiem wlaściwie dlaczego teraz tak długo po cc nie pozwalają jeść ja 6 lat temu jadłam na drugi dzień a u mnie w szpitalu 2 doby głodówki:szok: Anisiaj zaczyna sie etap objawów suwaczek masz śliczny długo zamierzasz pracować?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry