reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja powiem tak i w Raciborzu przy pierwszej cesarce i w Bytomiu non stop truli nie podnosic glowy bo jutro pani nie wytrzyma z bolu i bedziemy znow musieli leki podawac jedna co teraz ze mna lezala ciagle krzyczala ze to ze tamto i glowe podnosila a polozna juz kipiala ze zlosci ze daje jej najmocniejsze co moze czyli morfine a jak dalej bedzie tak glowe podnosila to na nastepny dzien znow bedzie krzyczala ze jej glowa peka , i tak bylo na drugi dzien plakala ze jej glowe rozsadza a co do cesarki to w pierwszym szpitalu mialam 4 dni glodowki bylam o 3 sucharkach dziennie:/ a w drugim to po cesarce nic tylko kilka lykow wody na drugi dzien kleik a na trzeci dostalam juz obiad takze co szpital to obyczaj w niemczech znajoma wstawala po 6 godzinach (tutaj po 24godz.) dostala odrazu menu co do jedzenia i gralo i buczalo i tez byla w pozycji pol siedzacej takze moze faktycznie inne te znieczulenia i inne maja skutki uboczne , a co do bolu to ja czulam tylko nieprzyjemne uczucie ale nie bol no i za drugim razem mialam dwa razy wbijane po poszlo mi na lewa strone wszystko a prawa czulam:)

kinga - m mówi, że wreszcie napiszę doktorat na tym zwolnieniu....on chyba nie ma pojęcia jak to jest spać na stojąco, a jak się nie śpi, to biegać ciągle do kibelka ;)

dziewczyny, czy Was na początku ciąży też tak ganiało na kibelek? nie pytam o siku :)

Ostatnia edycja:
Kazdy szpital jest inny. Anisiaj-ja tak miałam na początku ciaży przez pare dni później ucichło później znowu wróciło a teraz od zeszłego tyg mam cały czas jagby biegunke nie wiem po czym:eek: ale jest a ze spaniem to teraz mi sie oczy na siedząco zamykają a w nocy nie dość że jak nigdy musiałam często chodzic siku to jeszcze spać nie mogłam:eek: jaja normalnie nie wiem co z tym spaniem moim ostatnio:dry: pilnuje sie żeby nie usnać bo zaniedługo przyjedzie moja córcia z przedszkola ciekawe jak jej poszło dziś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry