reklama

Nasze sprawy...

Bobo w szpitalu z reguły mamy dostają resztki po obiedzie:-Dgdyby wszystkie kobiety jadły tak jak w szpitalu dają to nie karmiłyby bo pokarmu mogłyby wogóle nie mieć:eek:ale te 3 dni idzie przetrwać jakoś :tak:mi zawsze m przywozi jedzenie gotuje i dowozi;-) Kinga pewnie tak chociaż z reguly po narkozie zależy im najabradziej zeby wytrzymać bez jedzenia żeby organizm sie oczyścil ale po znieczuleniach widocznie też jest wymagany jakiś czas ale 2 dni oszczędzają na poacjentkach jak jestes 3 dni to w ostatniej dobie dadza ci co niego i jedź do domu kobieto :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
wiolka, bietka - lekarz pytał mnie w sobotę o zwolnienie, a ja mu powiedziałam, że pracuję z dziećmi. on na to, że powinnam iść na zwolnienie, spytałam go czy mogę od następnej wizyty, żeby uporządkować sprawy w pracy, a on powiedział, że to bardzo mądra decyzja. wizytę mam 10.11 i jeśli wszystko będzie dobrze, to od 12 będę z Wami częściej :) nie chciałam iść od soboty, bo chcę przekazać wszystkie dzieci, wypełnić papiery, ogarnąć co trzeba, żeby na zwolnieniu nikt nie zawracał mi d...y ;) jakoś przeżyję te 13 dni w pracy :)))

bobo - lutka dowcipna nadal w użyciu :) bezpieczniej się z nią czuję, nie oddam tak łatwo ;)

p.s. macie jakieś wieści w tej dzisiejszej sprawie, która jest na grupie?

wiolka no mi tez m bezie dowozil bo umre tam z glodu hehe :)
pamietam jak lezalam kiedys w szpitalu w irlandii tam to zarcie bylo hehe :) sniadanie do wyboru platki tosty kanapki do picia sok herbata kawa drugie sniadanie do wyboru obiad do wyboru ziemniaki frytki mieso ryba itp deser po obiadku budyn kisiel czy ciasto kolacja to samo do wyboru . no w szoku bylam. czulam sie jak w hotelu jakims hehe :)
anisiaj nie mam zadnych wiesci . jeszcze chyba za wczesnie

Anisiaj w sumie tak wiesz że pozamykasz sobie sprawy zaczete i nie będzie musiała o tym myśleć tylko delktowac sie swoim stanem najpierw spaniem do poludnia albo całymi dniami jak większosć z nas i mdłościami a wyżej w ciąży może zgaga i bóle pleców kto wie:-D zleci szybciutko te pare dni mam nadzieje i będziesz mogła odpoczywac jak ten czas leci mi już wybija 35 tydzień za 3 tyg cesarka:szok: :eek: a ja dalej nie spakowana łóżeczko sie robi nie ma jak mi na luzie bez stresu:-D Bobo jak sama napisalaś takie rzeczy to w irlandi nie u nas niestety za stawke jaka wypada na pacjenta w szpitalu to musza albo obciąć na jedzeniu albo na środkach czystości i cieplej wodzie więc ja z dwojga złego wole na żwyności straić

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry