• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja juz po sniadanku. W nocy snila mi sie tesciowa:szok: koszmar mowila cos ze zaluje ze bilety na listopad zamowila i przylatuje jutro:szok: zeby razem z tesciem mogli byc przy porodzie:szok: no masakra obudzilam sie cala zlana potem. W planach mam nie wlaczac skypa az do porodu, jakby co to sie popsul:-p

Jestem w ośrodku powiedzieli że oni położnej nie mają i dała mi numer gdzie one mają swój że tak powiem "ośrodek" mam numer komórki do jakiejś Anny i stacjonarny. Kazali dzwonić do 10 tej więc dziś już dupa.

Scoti Ty to przewrażliwiona jesteś za bardzo he he he i takie koszmary masz później :eek:
Bietka miłego spacerku ale Ty masz fajnie u nas chłodno, pochmurno i mżawka

hej dziewczynki , ja jutro ide do lekarza obadac jak moja blizna po cc wyglada nie licze na to ze da mi zielone swiatlo bo to zaledwie 3 miesiace i 9 dni po cc , ten czas tak mi sie dluzy ze szok:/
jak ja wam zazdroszcze nawet nie macie pojecia:)

reklama
Marta-jak sie uporam z obiadkiem to zrobie i wstawie ale bobo dawno nam zdjecia nie wrzucała:eek::eek: Marka &&&&&&&&&& za jutrzejszą wizyte i moze akurat wam powie że mozecie zacząć próbować zobaczysz a jak sie czujesz nie boli cie brzuch w miejscu po cięciu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry