• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wpadam do was na chwilkę. Aga super że czujesz się już dobrze. Ja cc przeszłam bez większego problemu, ale każdy organizm inaczej reaguje.
Gadałam, o ile tak można powiedzieć z moim głosem, z Martą, i u nas Kubek też darł się niemiłosiernie, mało spał. Po prostu był głodny. Ja głupia nie chciałam karmić butlą, tylko piersią, a że mało mleka miałam, to mały się prężył i nienajadał. W szpitalu tyle gadali o tym karmieniu piersią. Teraz wiem że podawać mleczko częściej a mniej.

reklama
Bietka zdjecia beda pozniej na fb
sorki ale nie umiem z tel.wrzucic na bb a do kompa zgrywa M a on na razie nie ma czasu na tego typu sprawy
ale jak chcesz ,moge wrzucic linka...wiem to nie to samo...ale za niedlugo zobaczysz na fb ;-)

tulaski ;**

bietka to
dla Twojego m
images

Wrzuce wam jutro ja mam wózek w dwóch kolorach fioletu taki jak mi sie podobał:-) :-)każdy organizm inny wiadomo zobaczymy jak będzie u mnie chce z ginem pogadać tak jak radzilyście bo będę sie pewnie czula:happy: Madlen to będziemy śledzily kiedy zdjecia wrzucisz:tak: Bietka-czym ci m podpadł?

Bietka, kochana nie przejmuj się. Już kiedyś coś pisałam o chłopach a robaczkach i ich powiązaniu ze sobą. Tu nie ma wyjątków.
Madlen podoba mi się to co mówiła Twoja babcia:)
Z moich szybki wyliczeń wynika że mamy 15 forumowych chłopców i 12 dziewczynek (chyba że się gdzieś pomyliłam), więc żeby byłą równowaga, to Anisiaj, Suonko i Dzonka wam przyslugują dziewczynki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry