• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi kupiliśmy bebiko i tam pisało że wprowadzac powoli czyli 2 miarki nana jeszcze i 1 bebiko później 2 bebiko i 1 nana więc dziś dostał tą pierwszą i narazie dobrze nic się nie dzieje. Nie spał od 7 - 14 dziś poszłam na spacer i zasnoł i śpi do teraz z przerwami na karmienie ale w nocy pewnie znów da koncert

U nas jak zmieniliśmy mleko z dnia n dzien to też nic się nie działo. Może po prostu macie głodomorka, tak jak u nas to było. Wszystko się ureguluje, tylko pamiętaj żeby się nie stresować, denerwować przy maluszku, bo on odbiera wszystkie Twoje emocje. Jak ty będziesz niespokojna to on też.

wiem wiem ale najbardziej mnie przeraża jego płacz jakbyśmy go ze skóry obdzierali a kolek nie ma. Dziś po spacerze sam sobie leżał i spał na naszym tapczanie a są chwile właśnie tak jak pisałam np od 7-14 gdzie nie idzie go uspokoic i boje sie nocy czy prześpi czy nie

zmykam mały się budzi - buźka kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się pierwsza ze śniadaniem i życzę miłego dnia. Idę zobaczyć co tam wczoraj naskrobałyście
Justi, ważne, żeby był dzidziolek i zdrowy, a jaka płeć to już nie ma znaczenia. Będę szczęśliwa mając i chłopca i dziewczynkę:tak: Natomiast nasze forumowe dzieciaczki są odzwierciedleniem statystyk, na 100 chłopców przypada w tej chwili 95 dziewczynek.
Marta, będzie już coraz lepiej
Aga, aż wstyd mi się przyznać jak tak boję się rodzić sn, że chciałam właśnie cc:zawstydzona/y: No, ale po tym jak opisałaś to Ty i 6 Mama, no i nasza Marta sobie wspaniale poradziła, to ja chyba zmieniłam zdanie.
Aniołkowa, ostatnio cisza, bo Bobo i Marty nie ma. Ale ja uważam, że to że jest mniej wpisów, nie znaczy, że jest gorzej, po prostu inaczej
Bietka, ćwiczyłaś cosik?
Anisiaj, to co napisałaś o robactwie w przedszkolu to przechodzi ludzkie pojęcie W tych czasach, żeby dzieci miały gnidy. KOlejny przykład na to, że nie od zasobności kieszeni zależy stan dziecka. Moja bratowa pracuje w szkole to też opowiada, że dzieci z bardzo biednych domów przychodzą do szkoły zawsze czyste i schludnie ubrane, a te niby z "lepszych" to czasem szkoda gadać. Jak się dzisiaj czujesz po bezsennej nocy? Może czymś się wczoraj zdenerwowałaś?
Kurcze, no i reszty nie pamiętam:zawstydzona/y: Wybaczcie
Ja wczoraj pracowałam od 10 do 17. Jak wracałam po pracy to były takie korki na mieście, że wracałam dwa razy dłużej do domu niż zwykle:wściekła/y: A w domu zjadłam tylko kolacje i o 20 leżałam już w łóżeczku i powoli zasypiałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry