• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, to trzymam kciuki, że to tylko incydent i z kruszynką wszystko ok.
Dzisiaj jadę do Rodziców, więc będę na BB dopiero jutro wieczorkiem.
Buziaki i miłego weekendu

Dzień dobry wrzuciłam przedtem zdjęcia wózka na g i musialam pędzić do rynku bo mama przyjechala i czekala na nas musze iść z przewijakiem do sklepu bo brakuje mi jakichś śrubek zeby go zamontować na łózeczku:wściekła/y:i albo go wymienią albo mi śrubki znajdą:dry:nie cierpie takiego łażenia tam i spowrotem ale co zrobić Anisiaj-kochana &&&&&&&&&&& nie denerwuj sie mam nadzieje ze dzidziolkowi nie zaszkodzilo nic a to są tylko krople moze jakieś otarcie czy coś:sorry2: zajrze do was później bo teraz sie za sprzątanie biore

Witam sie i ja ;)

Wstalam juz jakis czas temu ale m dzis w domu bo chory a wiecie jak to jest jak facet lezy chory...masakra podaj mu to podaj tamto bo go wszystko boli, jakies grypsko go bierze i mam nadzieje ze mnie ominie

dzoanko milego weekendu u rodzicow. wiem ze mniej wpisow nie oznacza gorszej jakosci poprostu czasami sie nudze zagladam a tu cisza....

anisiaj kochana nie stresuj sie z dzidzia napewno wszystko dobrze, &&&& za wizyte

MILEGO DNIA BABECZKI ;*

Dziewczynki witam sie tylko bo dzis mam trochę zajęć mamy gości więc odwiedze wieczorkiem, jak położe małego. Zerknę tylko popołudniu co u Anisiaj.

Anisiaj trzymaj sie kochana wszystko bedzie dobrze :*

Kinguś oj tak jak facet chory to gorzej niż z dzieckiem :tak: ale co my byśmy bez nich zrobiły :) czasem trzeba po rozpieszczać ;-)

Wiola wózek słodki :tak:

miłego dnia :*

jestem dopiero skończylam sprzątać i wchodzi mi kręgosłup w doope ledwo żyje Bobo super że jesteś będziesz miala codziennie teraz neta? Scoti nawet jak plakala to pamiętaj ze krzywda jej sie tam nie dzieje po prostu musi sie zaklimatyzować i taka jest kolej rzeczy:sorry2: Anisiaj &&&&&&&&&&&&&& Aniolkowa-współczuje jak facet chory to poprostu dramat :dry::happy2: Anaber milęgo dnia taki mi sie podobal i taki zamówilam :-p a wy gdzie?:szok:

reklama
Hej Wszystkim! ja właśnie gotuję obiadek i mam chwilkę. Przeziębienie w ogóle nie przechodzi:-(, głos dalej jakbym piła z tydzień.
Bobuś jak fajnie że jesteś z nami!!!! powiedz wiadomo kiedy wyjdziesz?? i jak się czujesz??
Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry