• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo no to super bardzo sie ciesze będziemy mialy staly kontakt z tobą ty sie tam przynajmniej nie zanudzisz nie przekazywałam wieści od ciebie dziewczynom bo sprzątałam a teraz jestem dopiero ale ty też już jesteś z nami:-) wykończylo mnie to sprzątanie :baffled:

reklama
wiolka tetno malej znow za wysokie. na zapissie sa chwile ze ma ladne a pozniej jej skoczy 170, 180, 190, nie wiem co dalej bedzie. poki co robia tylko ktg i obserwuja. skurczy nie mam na szczescie

Wiola mam antybiotyk Klabax, kupiłam też strepsils ten mocniejszy i robię inhalacje. Najgorzej jest jak złapie mnie atak kaszlu, nie mogę przestać kasłać. Do tego wczoraj na wieczór strasznie bolał mnie migdał. Jak do pon nie będzie lepiej musze isc jeszcze raz do lekarza.
Bobo, w sumie gdybyś musiała mieć cc, to Julcia wcześniakiem już nie byłaby. Wszystko będzie na pewno ok. DObrze że jesteś pod opieką lekarzy.

hej kochane:))

M zrobił niespodziankę i przyjechał o 3 w nocy ale sie cieszyłam:)))

Anisiaj
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bobo mojemu Kubie też tak skakało tętno ale tylko obserwowali i ważne było czy się rusza

Martusia
GRATULACJE jeszcze ode mnie:)))))

reklama
no prosze bobo na lini:-) az mi sie mordka usmiechnela. Buziaki dla Ciebie i Julci

wiolka wiem jak jest w domu to bardzo sie cieszy ze idzie do przedszkola, najgorszy jest poczatek potem jak juz o nas zapomni to dobrze sie tam bawi.

Ja wyszorowalam lodowke zaraz biore sie za piekarnik hehe tesciowie przylatuja to porzadki wieksze niz przed swietami:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry