• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo powienien mieć coś tam powpisywane spokojnie teraz to już niewiele zrobisz ale moze ją znajdą jeszcze co za osly:wściekła/y: do porodu musisz mieć wyniki badań a jak będziesz rodzić w tym szpitalu gdzie ci karte zgubili to sie czepiać nie będa bo wiedza że oni zawalili:no: Bietka moze jakaś kąpiel z olejkami pelna wanna wody i świece książka a m przy dziecku by cie zrelaksowały?

dzięki WAM - chyba PMS ;-)

zaraz będzie m z pracy więc zrobię coś dla siebie ;-)

wiolka
nie mam wanny :-)
anisiaj ciasteczko waniliowe za zdrowie franka zosi :-)
bobo chyba waga i ciśnienie będzie problemem do wpisania

Bobo no tak zobaczysz co ci powie jutro ale imbecyle naprawde jak w szpilach moze coś ginąć wyobraźcie sobie że ja taka zakręcona z Nastką z zakopanego wrócilam że zapoomnialam jej książeczki zabrać a lekarz idiota mi jej nie oddał gdyby nie to że przyslali mi ją do domu to bym sie nie skapla:sorry2: ja mialam isć jutro na ktg i z tego co wiem to sie zepsulo:wściekła/y: w taką pogode nie uśmiecha mi sie do krk dralować specjalnie na ktg:wściekła/y: mam nadzieje że naprawią:eek: mala wrócila ale leje:no: światu u nas nie widać Bietka to przyjedź do mnie ja mam i wanne i prysznic będziesz mogla sobie poleżeć mam mate do hydromasażu do wanny mozesz skorzystać fajnie też relaksuje tylko ja w ciaży nie korzystam bo nie wiem czy moge masaż z ozonem

Ostatnia edycja:
i to
mocha-poured-by-bob.jpg
:) smacznego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry