• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

pokazuje sie i znikam..:sorry:
zaraz szykujemy sie na wizyte,ostatnia...:happy2:,potem obiadtrza zrobic i mam umowiona wizyte u fryzjera,bo jak nie pojde teraz to pozniej nie wiem kiedy ...
czas ucieka...za szybko...za tydzien o tym czasie bede juz w szpitalu...:szok:
doba mogalby byc troche dluzsza,bo juz nie daje rady..przez to moje zycie w biegu,malo czuje Pyske..a nie mam czasu aby usisc na tylku...
dobra,uciekam milego dnia :-)

reklama
Jestem w końcu zasnął :shocked2:
Anisiaj zazdroszczę takiej wałówki ja teraz obiad w biegu ledwo mam czas go zrobić bo w każdej chwili może się obudzić
Madlen jeszcze tylko tydzień ? Wow ale to zleciało szok
Wiolka ja Cię podziwiam jak Ty to ogarniasz a teraz jeszcze druga dzidzia

miłego dnia laski :*

Ostatnia edycja:
anaber u nas leje... ja dzisiaj w domu siedzę z Igim, masz jakieś sposoby na katarek ?? frida aspirator i woda morska w sprayu , tak ? rozumiem że jak nie ma temperatury i się śmieje i bawi normalnie to nie muszę iść z katarem do pediatry ???

anisiaj ja też mam lenia :( zły nastrój - tylko u mnie to może PMS
a co mówi dr googl'e o tych globułkach ?

bobo pewnie się odezwie po obchodzie

Ostatnia edycja:
Melduję się i ja:)
Już po teście, mają jutro dzwonić i na rozmowę zapraszać. Test taki sobie. To co było z ustawy to napisałam, ale były też pytania inne, i tu może być różnie. Kurde, chyba za bardzo się nakręciłam i będzie duży żal jak nie pójdzie dobrze:-(
Anisiaj, nie mam pojęcia co to jest, w ciąży żadnych takich tabletek nie używałam.
Bietka, jeżeli Igi nie gorączkuje to spokojnie. To co masz pomoże. Ja często używam inhalatora z solą fizjologiczną. Do tego czasami stosuję kropelki Berodual-na receptę, ale 2 dni i po katarze.
Anaber, jak skończysz u siebie to zapraszam do mnie:)... na kawę oczywiście... dzieci podrzucimy do mojej teściowej:-)
Gosiu, nie używałam takiego mopa.
Madlen &&&&&&&&& za wizytę.
Aga jak dzieciaki przyjęły nowego domownika???
Bobo co u Ciebie????????
Marta, jak nie masz pokarmu to na siłe nie przystawiaj. Czasami po prostu tak jest.
Miłego dzionka dla każdej!!!!

Bietka gin mi to przepisal, bo od lutki dowcipnej zrobil sie stan zapalny. Paskudne to, wielkie jak winogrono, a wkladam to wiesz gdzie bleee. Dr google ma opinie podzielone, sa glosy,ze nie mozna tego uzywac w ciazy. Zakladam jednak,ze moj gin, jako jeden z najlepszych w wawie, wie co robi :)

a moze taki dzien,ze nic nam sie nie chce? M zasnal i chrapie, obok Nucia tez chrapie, jak zyc z nimi, jak zyc?:)

Justi, poczekaj, nie nakrecaj sie. Co ma byc i tak bedzie. Wazne, ze probujesz :)

Anaber, Twoi chlopcy maja tak blisko siebie urodziny jak na suwaczku widac?:)

Anaber, Bietka jak Wasze odchudzanie?

Ostatnia edycja:
Ale pospałyśmy z Julitą ostatnie dni mozliwości spania więc korzystam:-) Anisiaj-Nastka dni odlicza ale nie chce zebym do szpitala jechala nie wie jak to będzie caly czas jej tłumacze że babcia i tata z nią będą jest tak do mnie przywyczajona ze pyta a jak babcia zaśpi albo nie będzie wiedziala co ma mi do przedszkola ubrać:-D sloneczko moje kochane mam nadzieje że w weekend ze szpitala wróce bo będę za nią tesknić a do tego szpitala w którym będę rodzila dzieci wchodzą dopiero od 14 rż Bietka jak nie ma kataru to nie ma większego powodu do obaw jeszcze jak mu humorek dopisuje to super:tak: Marta-co jak ogarniam kochana? dasz rade tylko będziesz musiala sie wdrążyć każda z nas przez to przechodzila i na początku u każdej z nas wyglądało tak jak u ciebie brak czasu na wszystko a z czasem wypracujesz sobie tak że posprzątasz ugotujesz i sobą sie zajmiesz;-) Anisiaj znowu m chory współczuje mu ale przynajmniej sama w domku nie siedzisz jest was dwoje:happy2: Gosiulek moja koleżanka ma mop parowy jest podobno wielofunkcyjny ona jest nim zachwycona ale nie wiem jakiej marki:sorry2: Justi napewno poszlo wszystko super taka zdolna kobieta jak ty da rade:tak: Anaber kopnij mnie w doope bo co prawda prania robić nie musze ale wstać i zacząć z drugim daniem coś robić i dom ogarnąć to by mi pasowalo:eek: Madlen ty za tydzień o tej porze a ja niedlugo po tobie śmieje sie do A ze jeśli spod szpitala nie uciekne to będzie Julita:-)daj znać jak po wizycie i odpoczywaj póki jeszcze jesteś 2w1 Bietka mialo być jak nie ma gorączki przepraszam

Ostatnia edycja:
reklama
wiolka no właśnie |Igi ma katar
anisiaj on wie co robi - czytałam że doostnie nie można, a że tam przez błony śluzowe nie wchłania się do krwii - a co za tym idzie nie grozi dzidzi -heheheh winogrono- a za chwilę urodzisz arbuza i co wtedy powiesz ??? :) hahhaha :*

ja mam obecnie 800 gram mniej - czyli już prawie 3 kg, 2.8 - ale to nerwy z weekendu

dzoanka jak tam?????// czekam na wieści na grupie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry