• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem wróciliśmy po imperezie ogólnie bylo dość.... mloda sie ich co chwile awanturowala bo był brat jeszcze z dziewczynką w wieku ich małej a solenizantka wpadała w szał jak tamta czegoś dotknęła i myślałam ze ogluchne ale jeszcze słysze atmosfera ogólnie taka sobie teściowa prawie do doopy weszła tamtej w nuczce wlącznie z atakami spazmów które młoda miala co chwile jakoś dotrwaliśmy do wieczora nie pasowało uciekać odrazu na wejściu:-D Suonko-kwestia wprawy dałabyś rade spokojnie:tak: dziś każda czymś zajęta jutro wracamy na pełne obroty:-)

reklama
Bietka, Justi - dziekuje Wam bardzo za takie radosne zyczenia ;)

Justi, trzymam kciuki!

Martus, dzisiaj czuje sie dobrze. Troche schizuje, bo od wczoraj zamiast 6 lutek dowcipnych, mam 4 doustne i wydaje mi sie jakby to byla ogromna roznica. Do tego okropna, wielka globulka macmiror, a po niej caly dzien zoltego sikania, bo to zolta tabletka. Jednym slowem zyc nie umierac ;)

Martunia nawet nie wiem jaki ci skrót z tygodnia napisać bo bardzo mało sie dzieje odkąd urodziłaś ty i scoti i aga i bobo w szpitalu malo nas staramy sie jakoś ciągnąć ale bez was pustki :sorry2: Pamiętam ze Dzoanka nasza ma dobre wyniki badań :-)

Martuś, postaram się o skrót, choć nigdy nie byłam w tym dobra ;)

suonko - odebrała wyniki, ma wysokie tsh, choć w normie, to na ciążę za wysokie, idzie do endo chyba 21.11

bobo - w szpitalu, na ktg małej raz wychodzi za wysokie tętno, a raz ok. wczoraj trafiła na wredną lekarkę, aż się poryczała

scoti - sprząta i czeka na teściową. maja czasem w przedszkolu, ale raczej nie jest jego fanką ;)

justi - choruje nam bidulka, leki nie pomagają, a jutro ma rozmowę o pracę.

gosiulek - męczyły ją migreny, na g opisała nową sprawę w jej życiu, od kilku dni jej nie ma.

dżoanka - odebrała swoje wyniki, ma dobry progesteron, jest teraz u rodziców. jutro odbierają wyniki tamtych badań. miała jakieś dziwne plamienie, wcześniej niż zwykle i martwi się, że @ się zbliża.

aniołkowa - wróciła z pobytu w Polsce, ale spisuje cykl na straty, choć kto wie co to będzie ;)

aga - czasem do nas zagląda, ale podobnie jak Ty ma teraz szalony czas :)

wiolka - ma cc na 22.11.12, a więc piękna data :) ma syndrom wicia gniazda i sprząta jak szalona :)

bietka - wkurzyła się na M, była na spotkaniu po latach, zjada ciasteczka za zdrowie mojego dziecka, a jak źle dopingowała Barcelonie, to przez to ma kilka dkg na plusie, po chipsach ;)

anaber - już lepiej się czuję, Igora łapało jakieś przeziębienie chyba. codziennie serwuje nam tutaj kawę ;) wczoraj miała gości, więc pewnie dzisiaj cierpi z przemęczenia :)

madlen - odlicza dni, a my razem z nią :)

6mama - za tydzień ma 18 syna, więc przygotowania pełną parą. miała nieprzyjemną akcję jako kierowca, ale na szczęscie wszystko jest ok, aktualnie bez netu.

evel - zajęta, ale chwilami do nas wpada.

więcej nie pamiętam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry