• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Scoti duzo sily i cerpliwosci :-D;-)
Agus odpoczywaj ;-)
Bietka a co to sie stalo ? tule ;-)
Anisiaj weekend..dlatego cisza i juz nie stresuj sie,z okruszkiem jest i bedzie wsio si..tak sobie powtarzaj :tak:

Madlen dziękuję dobrze pomału się wprawiam we wszystko ;-) na razie nie mam czasu nawet dla siebie i nie ma szans na nadrobienie Was :no: kompanie to jest kosmos bo drze się w niebogosy jakbyśmy go ze skóry obdzierali. A pępuszek mu wczoraj odpadł

jak zniknę to oznaka że mały się obudził ale postaram się zajrzeć później jeszcze

Martus po malu wszystko ogarniesz..
nie ty pierwsza i nie ostatnia...
ja po urodzeniu pierwszego dziecka nie mialam czasu nawet na siku...pozniej bylo lepiej ;)
a przy drugim juz mialam wiecej czasu...bylam mneij spanikowana :-D
kochana malymi kroczkami do przodu ;)

Hej dziewczynki!
coś dzisiaj leniu****ecie :-)
U nas troszkę lepiej, aczkolwiek dalej mam głos nie swój. Byliśmy dzisiaj na targach piesków:) Kuba nie chciał wychodzić. W drodze powrotnej usnął a jak wstał to lewą nogą. Ryczał o nic. Ale Polak głodny to zły:-)Zapełniłam mu brzuszek i jak ręką odjął. Zaczynam się trochę jutrem stresować:baffled:
Marta próbowaliście okrywać małego podczas kąpieli?? prawie całego, włącznie z ramionkami. Jeszcze troszkę i wszystko się unormuje i będziesz miała i dla siebie czas:)
Bobo jak tam u Ciebie??? jak ktg??Niemiłe babsko olej, od tego tam jest żeby mówiła o wszystkich wynikach.
6-kowa współczuję przeżycia:szok:
Anisiaj, spokojnie, jeszcze tylko zgaga :) i będziesz miała komplet ciążowych udogodnień:-)

reklama
kochane obejrzę masterchefa i idę spać :( muszę przespać się - bo inaczej jutro nie dam rady cały dzień sama z malutkim

marta - wszystko się ułoży, OLi się uspokoi to pewnie przejściowe :) trzymaj się kochana
bobo wychodź szybko z wariatkowa, &&&&&&&&&&&& za Was :*
justi za jutro &&&&&&&&&
anisiaj odpoczywaj spokojnie i niech bolą cyce, mdli i wszystko na raz !!!!! :-)

myślę o WAS wszystkich :*

buziaki najsłodsze - słodkich snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry