A
anaber
Gość
Witam się i ja już po weekendzie ;-) wczoraj goscie w końcu nie byli na obiedzie tylko w sumie na kolacji, więc do piwka ( oczywiście ja do herbatki
) zrobiałam zapiekanki z masłem czosnkowym pomidorkiem i serkiem
. Dzisiaj też goście ale to tylko kawka (oczywiście zapowiedzieli się wczoraj wieczorem jak już sklepy były zamknięte i dziś również więc nawet ciastka do kawki nie miałam 
Anisiaj i widac kto tu najwięcej czasu spędza na bb jak takie super skróty tutaj na serwujesz

Bietka przeczytałam na g i zaraz odpisze :*
Martuś widze ze już troszkę lepiej kochana jescze troszkę i Oli sobie unorumje dzionek i nockę
Wiola jak ja lubię takie wypady gdzie dzieciaki się tak drą o ludzie na samą myśl już mi włosy deba staja ( jak przyjeżdza moja bratanica to Igor i ona non stop drą koty a z innymi dziećmi ok tylko na siebie mają alergię , bawią się ąłdnie pierwsze 15 min. a poźniej masakra )
) zrobiałam zapiekanki z masłem czosnkowym pomidorkiem i serkiem
. Dzisiaj też goście ale to tylko kawka (oczywiście zapowiedzieli się wczoraj wieczorem jak już sklepy były zamknięte i dziś również więc nawet ciastka do kawki nie miałam 
Anisiaj i widac kto tu najwięcej czasu spędza na bb jak takie super skróty tutaj na serwujesz

Bietka przeczytałam na g i zaraz odpisze :*
Martuś widze ze już troszkę lepiej kochana jescze troszkę i Oli sobie unorumje dzionek i nockę

Wiola jak ja lubię takie wypady gdzie dzieciaki się tak drą o ludzie na samą myśl już mi włosy deba staja ( jak przyjeżdza moja bratanica to Igor i ona non stop drą koty a z innymi dziećmi ok tylko na siebie mają alergię , bawią się ąłdnie pierwsze 15 min. a poźniej masakra )
u nas pada po pogodzie już
Anaber-ja myślalam że tam wczoraj oszaleje a oni zamiast jeszcze zareagować teraz sie bawi mala zaraz ci odda to ta w ryk a oni wszystko tamtej biednej zabierali i jej dawali żeby czasem nie płakała wybierze im jaja jak ze szpitala z noworodkiem przyjadą ;-) pokaże im kto tu rządzi jak tak jej pozwalają
Marta-u mamusi mu wygodnie:-)mam nadzieje ze sie laktacja rozkręci &&&&&&&&&&&&