• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Czesc dziewczyny kurcze ja dopiro wstala szok. zasnelam z Borysem kolo 8 i do tej pory troliłam az mnie glowa boli. Borys jeszcze spi.

narazie o sobie bo jeszcze nic nie widze na oczy.

Anisiaj Ty jestes w ciazy a ja za Ciebie odsypiam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to super że już lepiej nie cierpie szpitali bu... pierwszy i mam nadzieje ostatni raz byłam w nim. Dziś strasznie mnie głowa boli wziełam paracetamol i wypiłam kawę jak narazie bez efektów.

Anaberku szczepisz Boryska na rotawirus i pneumokoki?

witam i ja ;)

od rana latalam bo musialam pozalatwiac pare spraw ale juz jestem , padnieta jak mops ale jestem hehe wczoraj do 3 w nocy czytalam ksiazke o ktorej ostatnio mowili w DDTVN "Piecdziesiat twarzy Greya". Nalezy do gatunku literatury erotycznej i jak ja kupowalam w siegarni w PL to babka sie dziwnie na mnie spojrzala i usmiechnela hehe
bobo &&&&& za wyniki

anisiaj ja tez mam jedna nerka i to na brzuchu hehe ale ja mialam przeszczep i mi ja wszyli z przodu

wiola ciesze sie ze ktg wyszlo dobrze, wiedzialam ze tak bedzie;-)

MILEGO DNIA BABECZKI :-)

Witajcie kobietki!!!
Nadrobiłam Was,ale tyle tego było,że nie pamiętam co mam odpisać.Neta już mam,więc będę bywać tutaj regularnie.Doszłam do siebie i czuję się w miarę dobrze,a co najważniejsze że @ już się kończy.

Widzę,że u nas na forum są oryginalne dziewuszki,zwłaszcza Anisiaj i Kinga,bo z jedną nerką.U mnie w rodzinie moja kuzynka poprzestawiane organy w ciele od urodzenia,np serce po prawej stronie.
Bobo witaj,jak dobrze że jesteś!!!
Marta,Aga zaglądajcie do nas jak najczęściej!!!

reklama
Znajome pojechały bobo ty już po wizycie?:confused: Aniolkowa ja też sie ciesze ze już po wizycie jestem i że ktg mi dobrze wyszło a ty jak sie masz? 6mamo-mam nadzieje ze będziesz częściej:tak: dobrze ze @ sie kończy niech nie wraca:tak: Anaber to poszalałs z tym spaniem jak tylko mały śpi to odpoczywaj:happy2: Marta może ciśnienie mam nadzieje ze ci przejdzie:-) zaraz sie za obiad biore dziś u mnie bitki z ziemniakami i surówka z jabłka i marchewki do tego dziś mialam gości to nie pospalam w czwartek mam wizyte u mojego gina a w piątek ostatnie badania i ostatni weekend w ciaży:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry