• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam wieczornie za tydzieńw niedziele mieliśmy miec chrzest u siostry A a ona nawet u ksiedza nie była nic ustalić bo czasu nie ma:wściekła/y:i nie wiemy czy będą chrzciny czy nie będą wku..wiona jestem jak cholera:no:ta mała sie im rozchorowała i sie wahają jeszcze mówila ze w lutym zrobią jak u nich też są chrzty w 3 niedziele miesiąca jak u nas a w marcu to nie cierpie chrzcin bo ani swiat ani chrzcin:wściekła/y:sory ze tak o sobie ale musiałam:confused:

Magda mysle ze w piekle to spali sie ktos kto "nóż w plecy wbija" jak sie tylko obejrzy druga osoba i udaje kogoś kim nie jest ale to kiedyś los za to odpłaci nie ma sie czym przejmowac ,dobrych ludzi spotykają dobre rzeczy:tak: My sie mozemy pochwalić śliczną pupką zagojoną w końcu a używałam różnych maści sudokremu sudomaxu z musteli kremu na odparzenia i z ziaji a wyleczyłyśmy pupe szarym mydłem i maścią od lekarza robioną:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry