marka1307
mama aniołka Michałka
no ja sie w grudniu zapisywalam ... wiec ponad miesiac... a dzis zadzwonilam zeby przelozy z czwartu na jutro ... zgodzila sie bez problemu jak powiedzialam ze jestem w ciazy... no zobaczymy jutro bedzie 4 tygodnie i 5 dni wiec mam nadzieje
moj gin za kazdym razem robi usg... nigdy nie mowi ze nie ma sensu... z Michasiem tez jak bylam niepamietam ktory to byl juz tydzien ale baaardzo wczas to nic nie bylo wiadac ale zrobil usg i kazal pokazac sie za tydzien...
dzis czytalam wlasnie taki artykul i tam pisze ze :
[TABLE="width: 799, align: center"]
[TR]
[TD="width: 433"]Wczesna ciąża
Zazwyczaj około 7 tygodnia ciąży proponujemy ciężarnej pierwsze badanie USG. Już od 4 1/2 tygodnia ciąży możliwe jest uwidocznienie pęcherzyka ciążowego, a od 5 tygodnia pęcherzyka żółtkowego.
ja mam wieeeelka nadzieje naprawde[TABLE="width: 799, align: center"]
[TR]
[TD="width: 433"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
moj gin za kazdym razem robi usg... nigdy nie mowi ze nie ma sensu... z Michasiem tez jak bylam niepamietam ktory to byl juz tydzien ale baaardzo wczas to nic nie bylo wiadac ale zrobil usg i kazal pokazac sie za tydzien...
dzis czytalam wlasnie taki artykul i tam pisze ze :
[TABLE="width: 799, align: center"]
[TR]
[TD="width: 433"]Wczesna ciąża
Zazwyczaj około 7 tygodnia ciąży proponujemy ciężarnej pierwsze badanie USG. Już od 4 1/2 tygodnia ciąży możliwe jest uwidocznienie pęcherzyka ciążowego, a od 5 tygodnia pęcherzyka żółtkowego.
ja mam wieeeelka nadzieje naprawde[TABLE="width: 799, align: center"]
[TR]
[TD="width: 433"]
[/TD][/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]