• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

no ja sie w grudniu zapisywalam ... wiec ponad miesiac... a dzis zadzwonilam zeby przelozy z czwartu na jutro ... zgodzila sie bez problemu jak powiedzialam ze jestem w ciazy... no zobaczymy jutro bedzie 4 tygodnie i 5 dni wiec mam nadzieje:)
moj gin za kazdym razem robi usg... nigdy nie mowi ze nie ma sensu... z Michasiem tez jak bylam niepamietam ktory to byl juz tydzien ale baaardzo wczas to nic nie bylo wiadac ale zrobil usg i kazal pokazac sie za tydzien... :)
dzis czytalam wlasnie taki artykul i tam pisze ze :
[TABLE="width: 799, align: center"]
[TR]
[TD="width: 433"]Wczesna ciąża
Zazwyczaj około 7 tygodnia ciąży proponujemy ciężarnej pierwsze badanie USG. Już od 4 1/2 tygodnia ciąży możliwe jest uwidocznienie pęcherzyka ciążowego, a od 5 tygodnia pęcherzyka żółtkowego.

ja mam wieeeelka nadzieje naprawde
[TABLE="width: 799, align: center"]
[TR]
[TD="width: 433"]:confused:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reklama
dziewczynki teraz mamy z m rocznice slubu. i mowie mu ze moze gdzies pojedziemy we dwoje ze mama moja do malej przyjedzie a my na dwa trzy dni pojedziemy tylko we dwoje. to wiecie co mi powiedzial? ze on ma teraz rodzine i jak pojechac to we troje. i moj plan romantycznego weekendu we dwoje poszedl do lamusa hihi

o tak, to swiadczy tylko o jego dojrzalym podejsciu do zycia rodzinnego... przewaznie faceci chca uciec gdzies sami a tacy jak twoj wola sie nacieszyc kazdym dniem z rodzinka:)

reklama
Jestem po wizycie u gina więc weszłam do gabinetu a babka do mnie że musze iśc na dół założyc kartoteke i przyjsc z powrotem no to się zagotowało we mnie ale lekarz na nfz rewelacja ;-) przepisał mi mikgogynon za 3 opakowania zapłaciłam 21zł a ze mam @ to mnie nie zbadał powiedział ze mam przyjśc za miesiąc zrobi mi usg, cytologie i badanie piersi. Wszystko pospisywał z karty ciązy. Ogólnie bardzo miły i jestem zadowolona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry