• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem:-)
Bobo, prawdziwa córeczka tatusia:tak: To bardzo dobrze o nim świadczy, ale ogień w związku tez się przyda. Szczególnie jeśli planujecie rodzeństwo dla Julci;-)
Szóstkowa Mamo, współczuję choróbska w domu. Njagorsze, że nie ma poprawy:wściekła/y:
Marta, ja przez 7 lat brałam Harmonet i byłam bardzo zadowolona. Po odstawieniu okres od razu miałam regularny i PMS nie męczy mnie jakoś strasznie. Ale po wszystkim nie chcę już wracać do hormonów. Dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza na NFZ, bardzo ciężko o takich.
Anisiaj, mi sie dzisiaj śniły białe i czarne myszy w toalecie. Ale to przez to, że wczoraj oglądałam "fear factor" i tam jedno zadanie było właśnie z czarnymi i białymi myszami (ale skąd toaleta to nie mam pojęcia).
Gosiu, śliczna czapka. W takim razie muszę wymyśleć inne hobby niż szydełkowanie:-D Bo tutaj rynek juz pełen:-p

reklama
Jest i ja ma chwilę, bo zaraz Kubola trzeba położyć.
Scoti fajny domek!
6-kowa życzę wam dużo zdrówka, szybciutko wracajcie do formy!
Marta, fajnie że lekarz ok. Ja też nie chodze do tego co w ciązy, bo strasznie dużo kosztował.
Bobo m chciał ci stresu oszczędzić:) pewnie większośc wyjazdu myślałabyś co u córci:-)
Anaber dokładnie to samo pomyślałam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry