• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo mój jadł w 2 m-cu po 120 ml dopiero jak skończył 3 m-ce mu się pozmieniało i przestał jeść :-D
marta nie znam tych tabsów, ale fajnie, że jakby coś to uderzysz do niego i zmienicie:-)
anaber nie myślałam o babydream, choć czytałam że to z niemiec a tam mają fioła na punkcie kontroli żywności iże mają dobrą jakość, ale nie wiem..... na pewno nie odważyłabym się dać Igorowi spaghetti :-);-)
anisiaj łooooooooooooooo już się nie mogę doczekać :-)
19c0b2620021a74f4ca4c83a

scoti spoko domek, oczywiście wnętrza bym pozmieniała po swojemu :)
dzoanka to jutro tak, wybacz zakręcona jestem :*

mały po kąpieli śpi już ;-)
Bobo każde dziecko inaczej moze tye potrzebuje ja Oliwierowi wiecej nie daje niż 120ml co 4godziny od 3 miesiąca będę mu dawać już 150ml
Bietka ja daje małemu mleczko zgodnie z Twoim opisem ;-)

Bietka, wezmę Ibuprom max sprint. Pewnie i tak nic bym nie przełknęła. Najwyżej wezmę sobie kanapusie na później. Raczej nie wezme komórki na oddział, napiszę przed i jak już będę wracać do domu.
Justi, pasuje Ci w środę późniejsza godzina na ćwiczenia? Między 9 a 11 ma przyjść koleś z UPC zainstalować nam dekoder i nie chcę go witać zlana potem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry