reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Bobo co się stało????

Marta jaka masz małą nogę, ja mam 40:baffled:

Marta ładnie zeszczuplałaś:) na zdjęciu nie widać brzuszka:)) nosisz pas???

reklama
Aga to na pewno coś znajdziesz bo własnie były same 38-41
pas zdjełam akurat ale 3 dni miałam non stop nawet spałaam z nim
Bobo pisz o co poszło

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam z Kubą z sanek. Nawet spoko pogoda, tylko śnieg zaczął padać.
Marta super łowy!!!
Anisiaj, ja jeżdże:) właśnie w tym tyg muszę się z koleżanką umówić na stok

bobo :( co się stało ???
justi a deski próbowałaś >???
marta ładnie wygladasz, faktycznie nie widać Ci już brzucha
aga ja ubieram tylko jak idę gdzieś bez małego, z Igorem nie noszę :) teraz na spacer pod rękawiczki to w ogóle nic nie ubieram :-)

Justi u nas od rana sypie śnieg, ale nie ma zimno bo -1

Marta a widzisz po sobie że pas działa??? ja noszę ale nie widzę różnicy:(\

Bietka a ty nosisz pas jeszcze???

Bobo jesteś tu???

Kurcze dziewczyny włosy mi garściami wypadają i muszę je myć co dziennie w najlepszym wypadku co drugi dzień bo mi sie strasznie tłuszczą ale zaczęło mi się tak dziać od trzech tygodni:no: Macie jakieś rady???????????

Bietka widac widac jak stanę bokiem to jest jeszcze i mam brzydkie rozstępy o 2 częściowym stroju mogę zapomniec :no:
Aga widzę że daję brzuch pomału mi się wchłania przydałoby się jeszcze robienie brzuszków ale motywacji brak
Anisiaj ja nigdy nie miałam nart na nogach :baffled:
Aga a maseczki z zółtka i piwa na włosy ?

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj, trudno powiedzieć, bo godzinka to mija dość szybko. Ale jak widziałam czasami instruktorów z ludźmi to moim okiem godzinę mieli lekcję. Żeby też się nie zraził jak nie będzie mu się podobać a będzie musiał 2 godziny być.
Bietka, nie próbowałam:-)
Marta super wyglądasz!!!!
Bobo, mów szybciutko co i jak!

Do góry