• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj :) :-) świetny opis pod suwaczkiem :) jutro szykuj kolejny tort robimy dziewięćdziesiątniówkę :-D
a gdzie marta ???

oglądacie ten serial paradokumentalny na tvn "szpital" ? podoba się Wam dr Eryk ???? :-D;-);-):-p:-p

jestem:)

byłam na zebraniu głównie dotyczyło czy nasze 6 latki pójdą do szkoły

wykąpałam się i się kładę, pooglądam tv i spać, nie mam weny

mój m tylko zapytał czym mam zamiar pojechać do Warszawy i powiedział że fajnie że się odstresuję:)

Kinia ciesze się że minęło w miłej atmosferze:) pierwsze koty za płoty:)

Bietka, ja nie znam tego serialu, unikam teraz medycznych atrakcji, wiec dr Eryk jest Twoj ;) opis suwaczkowy zyciowy ;)

Aga i jak, ida czy wiekszosc zostaje w przedszkolu?

Laseczki, czy te ostatnie 10 tyg tez sie tak ciagnie czy jeszcze gorzej? Tylko szczerze prosze ;)

Anisiaj tak szczerze mówiąc to mnie dłużyło się niemiłosiernie!!!Będąc już w 36 tc miałam wrażenie,że jestem dopiero w 30.
Kinga ja również się cieszę,że masz pierwszy dzień w pracy za sobą i że nie było tak źle.

reklama
6mamo, tak tez myslalam ;) nie wiem juz,w co sie wkrecic, zeby byl chociaz ten 34.

Aaaa sluchajcie, prosze o porade :) bratanek m bedzie mial chrzciny, prawdopodobnie za 2tyg. Na szczescie nie jestem chrzestna. No ale nie wiem czy isc, czy dam rade. Najpierw kosciol, potem przyjecie. Z jednej strony bym poszla, wyrwala sie z domu, a z drugiej boje sie, ze to nie dla mnie. Nie chce isc na chwile i zaraz ciagnac m do domu. moze lepiej, zeby poszedl sam, co myslicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry