• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

6mamo, ja obejrze jak odpale kompa.

Bietka, cos Ty, juz twierdzi, ze za tydzien znowu idzie. Ciekawe kto im w Wielkanoc otworzy sale...

Justi, ja mam kilka fioletow z Inglota, super sa i na weselach w to upalne lato swietnie sie sprawdzily.

Kuzynka, z ktora nie mam kontaktu, przyniosla do rodzicow ubranka po corce. 74 sztuki do r.68, co ja z tym zrobie?;) do tego rzeczy od Marty, blizniaki by sie przydaly ;)

reklama
Bietka, ja z samych moich rzeczy mam tyle, ze juz mialam nie kupowac.

Dziewczynki, bierzcie sie do roboty, bo bede miala mase ubran dla dziewczynki do wydania ;)

Marta, a jak z ta polecona, dzwoniliscie juz?

Oszaleje z m, nie odzywa sie przez to kolano i siedzi z sluchawkami na uszach. Dla mnie bomba, przeciez nagadalam sie caly dzien...z Nucia, po co mi towarzystwo.

anisiaj :cool2: hmmmmmmmm faceci ....
marta już chyba lepiej Olinkowi ???
kinga :) ;-):-)

ja zmykam ... coś kurde czuje się nie wyraźnie... :-(niby mnie gardło nie boli ale coś czuję, kicham... wrrrrrrr odgońcie ode mnie przeziębienie :-(:-(:-(

reklama
Bobo chyba aczej tak ;-) ale babka mówiła że lepiej odczekac i po szczepieniu bo karta szczepień jak sie przenosi to idzie czasami 1,5 miesiąca
Bietka o tak już lepiej :tak:
m jedzie po pieluchy bo na guntree wychaczyłam pieluchy happy 82szt za 30zł :-D i m jedzie po 2 paczki akurat babka obok sprzedaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry