• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam :)
Bobo, tak jak mówią dziewczyny, lepiej pomalutku, po troszku dawać nowości.
Ja nienawidzę diet-głodówek, czacha mnie boli od razu, a mój m to chyba by się na mnie zadarł.
Bietka, ja z wagą miałąm już manię. Codziennie właziłam i się dobijałam, bo raz pokazywała 72, raz 73. Teraz będę wchodzić raz w tygodniu na nią.
Miłego dzionka!!!!

dzień dobry :)

bobo jak dziś ? humor lepszy ? u mnie noc średnia, znam już wszystkie przyśpiewki juwenaliowe i dają w kość "trójki" :eek: dziś też 500 kcal??

justi no ja się zważyłam chyba 3 tyg temu pokazało 1 kg mniej niż jak zachodziłam z Igim więc się ucieszyłam, tak bardzo że poszalałam w weekend majowy i musze teraz nadrobić- nie staję na wagę bo się boję :-D krawcowa powiedziała że mam ładne proporcje między biustem a talią ale w biodrach przydałoby się zrzucić - no ameryki nie odkryła - tyle wiem :-D:-D jak bóle? przeszły ???

aguś a Ty pewnie już u kresu sił przed komunią ???

reklama
U nas 20 stopni w cieniu teraz byłam na stacje pogodową zobaczyc :szok:

u nas jest tak gorąco w domu bo mam słońce od rana do wieczora rolety zasłonięte w nocy okno otwarte mam nadziej ze Olinkowi nic nie bedzie od tego ale jest u nas 27 stopni
Bietka ja tez sie boje na wage wchodzic ha ha ha za to mój m sie z nią nie rozstaje cwiczy na orbim po godzinie dziennie i warzy sie codziennie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry